香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區2人 » G1362有冇消息?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

轉左S4啦???你地快d 再睇下,我今朝睇重未轉,中午睇就轉左???
2011 單人,2014/11 轉擴2 G1361-1362
2021/8 轉新2, 2021/9/15 審查
2021/10/25 S2即時申請轉區至市2
2021/12/10 首派順天拒絕,5/1/2022 海盛簽意向書
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 #7 pan1188

有人轉左,你check 下有冇,因為我是家庭成員,驗證手機不是我號碼
市2
Feb 22 - 海盛樓,安居樂業!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  Mandy20

應該有嘅,加油!
69123002 發表於 2021-12-29 11:41:08 原文
師姐睇嚟我地機會都好微?,前面原來仲堆住咁多人未派,希望房署可以派下舊樓都好本留言最後由 jasonkkw 於 2021-12-29 13:47:59 編輯

回應 #13 jasonkkw

希望我地都有份
市2

回應 #1 Mandy20

應該呢2日差不多轉S4
市2 / G13633 (2014年12月初)
12/6/2021 S1 , 24/6 見主任
14/9/2021 S2  7/1/2022 S4 首派樂華南邨奐華樓

回應 #15 莉雅妃子

我認得你,希望做海達鄰居,大家互相幫忙
市2

回應 #13 jasonkkw

你見左主任未?
市2

回應  jasonkkw

希望我地都有份
Mandy20 發表於 2021-12-29 13:48:11 原文
師姐你應該有份 前我咁多

回應  jasonkkw

你見左主任未?
Mandy20 發表於 2021-12-29 13:52:55 原文
見左,S2左

回應  莉雅妃子
我認得你,希望做海達鄰居,大家互相幫忙
Mandy20 發表於 2021-12-29 13:52:25 原文
大家加油集氣!一齊做鄰居

果然GROUP友係眼利的~~做鄰居的話大家相認一下
市2 / G13633 (2014年12月初)
12/6/2021 S1 , 24/6 見主任
14/9/2021 S2  7/1/2022 S4 首派樂華南邨奐華樓

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖