香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 男人不懂女人心
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

表面冇事≠內心冇事……
男人……同你拍拖時就重色輕友,結左婚之後就唔會將你放在眼內……
應承過我...
老貓 發表於 2012-6-11 10:21:20

男人就好似小朋友一樣,要有耐性,俾個心佢,佢慢慢就會開hill
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我大佬都算係幾了解我,算黐身果隻
winwinwin 發表於 2012-6-11 12:30:59

常樂我淨

男人就好似小朋友一樣,要有耐性,俾個心佢,佢慢慢就會開hill
winwinwin 發表於 2012-6-11 12:33:50

佢應承我果樣野從婚前到婚後一共十幾年,一直都做唔到……佢仲難教過呀呀仔!!!
以前都仲識偷偷摸摸,宜家……
常樂我淨

回應 13# 老貓
你個題目應該寫:我既男人不懂我既心
性格决定命運,選擇决定人生。
生命就是本錢,命運就是賭注。

回應  老貓
你個題目應該寫:我既男人不懂我既心
趙生 發表於 2012-6-11 12:58:25

知道你系【好男人】啦!!!我都冇話全部男人都系咁!!!!
常樂我淨

知道你系【好男人】啦!!!我都冇話全部男人都系咁!!!!
老貓 發表於 2012-6-11 13:00:31

哎!好難講嘅,男女本來就係兩個個體,兩種思維,兩個陌生人走在一起,通過交談,拍拖又可以了解幾多,邊有一帆風順,邊有真正既模範夫妻,有都係做俾人睇嘅,做夫妻最緊要忍讓,溝通,呢兩做唔到,就可以分離了。本帖最後由 趙生 於 2012-6-11 13:20:35 編輯
性格决定命運,選擇决定人生。
生命就是本錢,命運就是賭注。
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 1# 老貓

男人不是不懂女人心,只是能配合的有幾多.

回應  老貓

男人不是不懂女人心,只是能配合的有幾多.
LadyFaFa 發表於 2012-6-11 13:47:10

一日好似湊細路咁湊,我好累……我想掉翻轉……
常樂我淨

一日好似湊細路咁湊,我好累……我想掉翻轉……
老貓 發表於 2012-6-11 13:52:36

我曾經都在這個樽口徘徊....
每個決定將會影響一生...不如放下執著..珍惜所愛

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖