香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 你的心中可曾有另一個他/她
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

有它本帖最後由 LadyFaFa 於 2012-6-25 21:06:47 編輯

我都系講緊【知己】咋喎
就算【省鏡】都系幾十年前嘅事啰……
我好老實嘅:系啊,有啊!
...
老貓 發表於 2012-6-25 21:01:50

放心我唔會拆散人地頭家既,其實男女真係可以做好朋友的~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

A man can be happy with any woman,
as long as he does not love her.
   男女適用,大文豪智慧之言,看透世情,
平凡,平靜的生活,只有一個版本。否則,
太多版本,無得take two。

回應 1# 老貓

又煩又要負責任,咪攪

放心我唔會拆散人地頭家既,其實男女真係可以做好朋友的~
MaggieWong 發表於 2012-6-25 21:09:15

你話比貓公聽我都唔驚架,因為佢都有幾個紅顏知己呢~
我的男顏知己一般只會在工作時間,或者一大班朋友一齊玩時有接觸
但系果隻【肆無忌憚】嘅貓公會時不時約佢d紅顏知己單獨見面,飲茶食飯,佢對d紅顏知己真系仆心仆命,人地一句,佢諗都唔使諗就應承人,自己做唔到就使我去做
所以就算要果個都應該系我!本帖最後由 老貓 於 2012-6-26 08:11:55 編輯
常樂我淨

你話比貓公聽我都唔驚架,因為佢都有幾個紅顏知己呢~
我的男顏知己一般只會在工作時間,或者一大班朋友一...
老貓 發表於 2012-6-26 07:01:42

我都有類似你貓公既朋友,我都想知你貓公既心態,真係當好友咁簡單,因我真係當佢係好友哥哥絕對冇其他,我亦希望佢係如此~

我都有類似你貓公既朋友,我都想知你貓公既心態,真係當好友咁簡單,因我真係當佢係好友哥哥絕對冇其他,我亦...
MaggieWong 發表於 2012-6-26 09:25:27

我唔系驚d紅顏知己會叼走隻【貓公】,如果有【好心】人肯接收呢隻衰野,我拿拿聲打包送上添
佢果d紅顏知己已經識左好耐架啦,有d識左2x年、有d識左3x年,有野嘅早就有,所以我都好大方,唔會阻止佢地約會架
只不過但系,你幫人時幫人,仲要我做埋一份,有冇預先知會我,問下我願唔願意、方唔方便呢
一味掛住自己扮曬【有風度】
常樂我淨

我唔系驚d紅顏知己會叼走隻【貓公】,如果有【好心】人肯接收呢隻衰野,我拿拿聲打包送上添
佢...
老貓 發表於 2012-6-26 09:43:47

唔好咁口嚮,如果有日貓公蕩失路唔識返屋企你就知~

你貓公同我一樣咁長情, 我果D都識左20年架喇,咁我放心,因我成日會係佢地面前提佢地太座,阿嫂前阿嫂後的..~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖