香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 生活點滴 » 西貢 - 橋咀島一日遊
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

等我幫K超人作一句Slogan先 !
"K超人, K超人........有你帶團, 一定唔會暈船, 大家都好安全, 去到橋咀周圍轉 !"
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 灣仔小子 於 2008-11-19 10:37 發表
等我幫K超人作一句Slogan先 !
"K超人, K超人........有你帶團, 一定唔會暈船, 大家都好安全, 去到橋咀周圍轉 !"   

小子好句!!!!!!!

再嚟一句廣告味道重d既 !

"偷得浮生半日閑, 當然不能虧待自己及家人 ; k超橋咀島環島海鮮大食一日團, 令你終生難忘既一次體驗 !"

平時周末無所事事 ? 咁就要參加k超人家族舉辦既既k超橋咀島環島海鮮大食一日團啦 !
你與家人絕不能錯過由飲譽banner界既超人導遊k啦 !全程早船去晚船返, 絕不走回頭賂, 逢五六日出發 .

團員可以親自落手摸蝦找蟹, 捉到可以帶返屋企養或就地燒烤等等, 名額有限報名從速 !
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

咁我寧願參加"認識昆蟲和小動物多一點運動日營"喇, 有大哥倒貼每位 $250 wo, 仲要日日開團.

原帖由 bda 於 19-11-2008 07:37 發表
我都20年以上無去過橋咀島啦 !
下次組團呀

數一數手指, 我都差唔多20年冇踏足橋咀島喇! 最近一次都係4年前在橋咀島對開玩浮潛咋, 我都想再去吓...

甘要諗諗日子先, 因為就吾到大潮未必行到連島砂堤,
來緊最好日是12月13-14日(農曆十一月十六/十七)星期六日,
大家點睇~?

再查理天文台就ok喇~~  http://www.hko.gov.hk/tide/marine/chko.htm

HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

未去過, 如你們組團, 可否參我和仔仔一份. 謝謝!
感恩! 我們活着很好!

原帖由 kenny 於 2008-11-19 13:30 發表
甘要諗諗日子先, 因為就吾到大潮未必行到連島砂堤,
來緊最好日是12月13-14日(農曆十一月十六/十七)星期六日,
大家點睇~?

再查理天文台就ok喇~~ ...

我應該 ok wo

14号我唔得呀!!! 囡囡學校有旅行呀~~~~

14號我都ok bo~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖