香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 生活貼士 » 發放 「負能量」既人 - 少接獨為妙
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我覺得要睇情況, 如果係你FD既人, 直接把你心中想講既野同佢講. ( 已表達失望 )
如果佢都係咁, 寧願識少個朋友, 同佢SAY BY...
dayuen 發表於 2012-8-2 09:47:36

BYE BYE...BYE BYE   

回應 1# LadyYaYa

yaya放鬆d,當佢地係啊飄 路過
分享 分享 讚好人數:0查看名單

YAYA妹要反攻…發放正能量去攻勢對方…開心攻勢!樂天飛拳!愛心頭槌!
carlin1973 發表於 2012-8-2 10:19:28

豬豬哥哥...多謝你關心 yaya 妹妹...妹妹是個較樂觀的人
以為少事一中...平常心去處理...估計唔到對方控制情緒能力差...
反而越來越偏激...咬住 yaya 妹妹唔放...所以才出愛心頭槌囉... 本帖最後由 LadyYaYa 於 2012-8-2 15:49:15 編輯

道不同,不為謀也。 本帖最後由 pepmoutain 於 2012-8-2 10:20:55 編輯
pepmoutain 發表於 2012-8-2 10:19:29

Moutain 哥哥...多謝你關心 yaya 妹妹...絕對同意...

其實,你入左一個思維牛角尖…
要明白,人地既說話對你有冇攻擊性,要視乎佢對你有冇重要性…
我成日同老婆...
carlin1973 發表於 2012-8-2 10:30:15

讚同
等等等.....拿key  key  key

其實,你入左一個思維牛角尖…
你可以唔當佢一回事…輕鬆咁回應…咁人地就冇你符…自討沒趣…
carlin1973 發表於 2012-8-2 10:30:15

豬豬哥哥...yaya 妹妹一路唔回應就是走大方向...跟你意思一樣...
她偏激到開始傷害 yaya 身邊的朋友喇...
唔想見到身邊的朋友受到傷害...本帖最後由 LadyYaYa 於 2012-8-2 11:24:21 編輯

講唔講得係邊個 ?

我明白你意思

我只係出個一個post,講下自己第一次配屋,但都係比『攻擊對方為樂』既人覆帖,講咩都會比人...
ming9098 發表於 2012-8-2 10:49:01

ming9098 多謝關心...剛剛跟妳講的相反...
不斷庶題攻擊...還要拉攏別人一齊攻擊 yaya...
佢地唔成熟去處理事件...眼見朋友又被攻擊才會出聲...

回應  LadyYaYa

yaya放鬆d,當佢地係啊飄 路過
vasto 發表於 2012-8-2 10:55:50

vasto 多謝妳關心 yaya...我會努力...

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖