香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 10月26號晚餐
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我係感冒引起嘅咳,如你係燥熱咳可試試川貝燉雪梨
小屁 發表於 2012-10-26 23:46:36

我都係感冒兼發燒,食埋d藥先慢慢調理,thx ar
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我噚晚都中招,猛打乞嚏,今朝落雨又冷一冷,就開始覺頭痛。
Felice233A 發表於 2012-10-26 23:47:11

慘!齊齊中招,有無食定藥,打定底先啊?

我好仲意食龍利柳
我5識煲雪耳,煲到好傑好鬼難飮
kitmak 發表於 2012-10-26 23:08:22

有啲雪耳煲完係又淋又傑,買爽嗰啲,湯煲完前半個鐘落

有啲雪耳煲完係又淋又傑,買爽嗰啲,湯煲完前半個鐘落
小屁 發表於 2012-10-26 23:54:01

Thx
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

慘!齊齊中招,有無食定藥,打定底先啊?
vasto 發表於 2012-10-26 23:51:52

即刻食晒應該食嘅藥,依家冇乜事,只係間中後腦有啲痛,影響咗少少聽力。

我噚晚都中招,猛打乞嚏,今朝落雨又冷一冷,就開始覺頭痛。
Felice233A 發表於 2012-10-26 23:47:11

食粒感冒藥先好喎

我都係感冒兼發燒,食埋d藥先慢慢調理,thx ar
vasto 發表於 2012-10-26 23:49:48

係啊

即刻食晒應該食嘅藥,依家冇乜事,只係間中後腦有啲痛,影響咗少少聽力。
Felice233A 發表於 2012-10-26 23:56:45

我就感冒影響耳仔遮,點解你頭痛會影響聽力?

食粒感冒藥先好喎
小屁 發表於 2012-10-26 23:57:36

多謝關心我已經食咗感冒藥嘞,冇乜大礙,只係後腦勻間中有啲痛,影響咗少少聽力

我就感冒影響耳仔遮,點解你頭痛會影響聽力?
vasto 發表於 2012-10-27 00:00:24

因為連打好多個又大又勁嘅乞嚏,咪影響到囉!唔係第一次喇!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖