香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » 人間最慘之音《二泉映月》
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

妳唔開心咩?有啲咩心事?
Felice233A 發表於 2012-11-29 21:56:10

昨晚就係,依家好平靜,你有冇唔開心呢?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

昨晚就係,依家好平靜,你有冇唔開心呢?
vasto 發表於 2012-11-29 22:01:30

人生漫漫長路,點會冇唔開心吖,話冇,係呃妳嘅啫,主要睇你點面對;面對唔到咪由得時間去洗刷囉。

人生漫漫長路,點會冇唔開心吖,話冇,係呃妳嘅啫,主要睇你點面對;面對唔到咪由得時間去洗刷囉。
Felice233A 發表於 2012-11-29 22:05:53

真係可以嘅就唔會咁多人走去自殺,尤其女人

真係可以嘅就唔會咁多人走去自殺,尤其女人
vasto 發表於 2012-11-29 22:08:38

佢哋多數係唔識反醒自己,凡事諉過於他人,愈諗愈鑽牛角尖,最後以毁滅自己作為投訴,根本唔會為他人着想;所以有話呢啲係唔值得同情。

有位法師話:自殺不可救,懶惰不可助。

佢哋多數係唔識反醒自己,凡事諉過於他人,愈諗愈鑽牛角尖,最後以毁滅自己作為投訴,根本唔會為他人着想...
Felice233A 發表於 2012-11-29 22:16:47

我就係聽完自殺無得投胎,所以.....

我就係聽完自殺無得投胎,所以.....
vasto 發表於 2012-11-29 22:18:37

妳諗過?為乜?男人?

妳諗過?為乜?男人?
Felice233A 發表於 2012-11-29 22:23:42

唔好再了我

唔好再了我
vasto 發表於 2012-11-29 22:25:13

多年前嘅事重怕人撩,明顯妳重未釋懷。

多年前嘅事重怕人撩,明顯妳重未釋懷。
Felice233A 發表於 2012-11-29 22:43:44

點都好啦

點都好啦
vasto 發表於 2012-11-29 22:52:49

咁就只好祝願妳今後日子過得太太平平本帖最後由 Felice233A 於 2012-11-29 23:39:26 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖