香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 裝修設計 » 灰色牆好唔好?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

一度淺粉紅牆, 天藍色天花連啲夜光星星 . . .
越嚟越多人用.
特快已選租置單位,感恩中。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

白色感覺間屋會光d同大d

白色牆會光猛D同望落間屋大D
分享 分享 讚好人數:0查看名單

多謝咁多位意見。
另外我搵到一個網頁用黎襯色幾好
http://www.benjaminmoore.com/en-...rsonal-color-viewer本帖最後由 小伙子 於 2012-12-19 17:31:51 編輯

唔知對住面門口果幅牆油灰色 OR 用返白色, 視覺上空間感會大D呢 OR 差唔多?
同埋油灰色會唔會唔太好睇呢?
...
小伙子 發表於 2012-12-19 12:54

用銀灰色做一幅背景特色電視牆不錯本帖最後由 fannymo 於 2012-12-19 22:16:27 編輯
相信命運的安排

個人認為灰色唔多唔少會為人帶來負面情緒

祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

多謝咁多位意見。
另外我搵到一個網頁用黎襯色幾好
小伙子 發表於 2012-12-19 17:31

呢D野.........比果D屋企最少有成千呎既人睇架唧.....

其實最後你係咪都會跟住自己原意灰/白對比唧....
市3, G1252...2010/4藍, 2012/11見主任....WAITING

一度淺粉紅牆, 天藍色天花連啲夜光星星 . . .
越嚟越多人用.
teasee 發表於 2012-12-19 16:46

兩小無差溫馨版
市3, G1252...2010/4藍, 2012/11見主任....WAITING

回應 19# shuyam

最緊要自己鐘意啦

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖