香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 光波爐小吃
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

黑椒雞翼材料:
雞翼,黑椒
醃料:
鹽,糖,花雕,老抽,麻油,胡椒粉
做法:
把所有材料拌勻,醃一小時,將雞翼放於高...
MaggieWong 發表於 2013-1-17 22:09:41

端估你唔食埋...D蔥花?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

飛哥隻眼超勁
kitmak 發表於 2013-1-17 22:23:25

佢講得冇錯,平時我地用爐煎焗第三幅買相就差唔多,但光波爐原理係燒烤表皮係冇水份的,証明佢識野~

哩排食少左好多 , 晚晚只食三碗飯咋 . 真係唔多夠飽 . . . . . .
飛影 發表於 2013-1-17 22:20:27

三碗飯仲唔夠??

飛哥隻眼超勁
kitmak 發表於 17-1-2013 22:23

飛影有隻邪眼您唔知嗎 ? 可以搵返佢個妹都係靠佢咋 !

飛影有隻邪眼您唔知嗎 ? 可以搵返佢個妹都係靠佢咋 !
飛影 發表於 2013-1-17 22:28:05

飛影妹
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

三碗飯仲唔夠??
sum_summer 發表於 17-1-2013 22:27

您真係唔係好清楚我哩 . . . . . .
我每天消耗好大架 . . . . . .

激將法, 其實好想食  
特快已選租置單位,感恩中。

端估你唔食埋...D蔥花?
c7 發表於 2013-1-17 22:26:54

唔洗估冇食,公子問我灑D蔥做咩..多餘.

飛影 發表於 2013-1-17 22:30:04

又話減肥??

飛影 發表於 2013-1-17 22:30:04

你每日要擔泥做苦工呀?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖