香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 榮昌邨 » ** 榮昌邨 -- 最新進展 1 **
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

依家啲公屋真係好靚
羅曼蒂克 發表於 2013-3-12 02:08:34

係...所以而家可以住到公屋真係好幸福 , 同以前感覺真係相差好遠  
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  dreaming
多謝妳分享,好似好開揚。
tzsyiu 發表於 2013-3-12 02:11:17

係呀...有部份方向好開揚ga
如果對住富昌邨就祇有望樓景, 但另一邊向天橋真係好開揚可以望哂成個深水埗公園同公眾泳池 , 可惜就要受噪嘈音之苦特別是抵層單位

今日我都有去睇,嘻嘻........
但係對住大馬路那邊還未化妝,我覺得就算預派後都要八,九月後才能入伙 。
yuenedmund 發表於 2013-3-12 02:13:38

你都想要呢度 ?
之前都係從長沙灣那邊來看, 今次就改另一個方向看.

估計預派都要去到 四-五月, 八-九月入伙都是正常

唔知有冇我份呢
Eisan 發表於 2013-3-12 05:51:14

你真係好想要呢樹 ? 希望妳有份喇

分享 分享 讚好人數:1查看名單

呢度我都想要,不過應該輪唔到我。只望德朗

呢度我都想要,不過應該輪唔到我。只望德朗
momogg 發表於 2013-3-12 08:33:28

嗯....你係牛頭角下邨咁快就想搬喇

望到德朗咪仲好

G1228  市3
14/5 S3,18/5 S4
23/5派興民村,24/5電話拒絕,30/5已拒絕,6/7 S2,14/9 S3,22/10 S4 ,23/10收信

嗯....你係牛頭角下邨咁快就想搬喇  

望到德朗咪仲好
dreaming 發表於 2013-3- 12 08:41:29

我唔係呀,不過唔知點解會set左係牛下。
我係市1。見到你個小天地,我都好想揾有呀

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖