香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 孤獨
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔开心嗎?
ceci 發表於 2013-4-13 22:52:26

我也不懂形容,可能是麻木

回應 12# tandy

哦!我亦係慢慢唔知唔覺喜歡孤獨,怕事事非非,

嘗試發掘其他興趣,或養寵物可增加生活情趣。

打機

打機
Eisan 發表於 2013-4-14 07:53:24

我連candy crush都唔玩

嘗試發掘其他興趣,或養寵物可增加生活情趣。
sum_summer 發表於 2013-4-14 07:39:11

養寵物同養人仔一樣都是要付出無比愛心,寵物的生命週期比人仔短,我唔想又再經歷死亡

我連candy crush都唔玩
tandy 發表於 2013-4-14 07:58:44

我玩果個game可以同人傾計
有人陪會冇咁悶囉

我玩果個game可以同人傾計
有人陪會冇咁悶囉
Eisan 發表於 2013-4-14 08:04:31

其實我有先生同住,不過大家工作時間唔同,同佢見面的時間都是晚上,我早上起身嗰時佢又返咗工。除了食個飯睇陣電視才可能有點話題,我都無乜同佢傾,最近談到裝修的問題才多了少少嘢講本帖最後由 tandy 於 2013-4-14 08:10:54 編輯

其實我有先生同住,不過大家工作時間唔同,同佢見面的時間都是晚上,我早上起身嗰時佢又返咗工。除了食個...
tandy 發表於 2013-4-14 08:10:02

喱度有邊個唔係朝早老公返工
我老公都7點出門口
6點先返黎
我都一個人啦
但係我有3隻寶貝仔陪我
得閒上黎傾下計囉

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖