香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 尋人覓物 » 尋細kk
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我唔知道啊,我第二拒絕時寫想要葵青區啊,
我個號碼好前嫁啦,可能同我差唔多號碼既人都派哂啦本帖最後由 細KK 於 2013-7-9 11:32:23 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我唔知道啊,我第二拒絕時寫想要葵青區啊,
我個號碼好前嫁啦,可能同我差唔多號碼既人都派哂啦
細KK 發表於 2013-7-9 11:32:00

後過我d nos 都派左新樓
所以好擔心囉

後過我d nos 都派左新樓
所以好擔心囉
Eisan 發表於 2013-7-9 11:34:15

有D人第一次已經系新樓了,太唔公平了

有D人第一次已經系新樓了,太唔公平了
細KK 發表於 2013-7-9 11:36:08

因為好多人包括我
轉左去市區
所以令到佢地第一次就派到新樓
如果我冇轉過我都派左啦

點解唔見我頭兩次有新樓嫁

點解唔見我頭兩次有新樓嫁
細KK 發表於 2013-7-9 11:41:24

可能撞唔啱預派時間?

派左豐和既會員情況有少少唔同,因為佢簽左保留原有單位(美全樓),所以就算佢冇獲派美全,都會好大機會派番原區即豐和………收完信就知係唔係開始預派。

派左豐和既會員情況有少少唔同,因為佢簽左保留原有單位(美全樓),所以就算佢冇獲派美全,都會好大機會派番...
sum_summer 發表於 2013-7-9 16:51:05

唔明

回應 #18 Eisan

佢之前有加人問題,所以要唔到美全樓,但簽左想保留美全樓單位,所以就算派唔到原有單位,都可以派回原區…………係唔係石歡樓開始預派要睇kk派樓信,睇情況派豐和或石歡都有可能,五十五十啦。

回應  Eisan

佢之前有加人問題,所以要唔到美全樓,但簽左想保留美全樓單位,所以就算派唔到原有單...
sum_summer 發表於 2013-7-9 17:31:05

我打左去石籬二邨問
佢話房署叫佢地通知d人
佢話冇我d資料
(佢都冇問我又冇講過我d資料)
又點回知我d資料呢

跟住又打去房署
佢都係話冇預派消息
佢話如果預派佢地熱線都會知
我話因為我知後過我d nos都派左
驚留左嗟
佢話如果1, 2 個月都未派打上去喎

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖