香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 今朝諗住睇街症,點知
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

10:00開始打都係約明天10:00左右睇...多數沒位...
pinkyli 發表於 2013-7-18 12:06:51

今日預約,聽日睇﹖我估去睇果個都係冇乜事,
唔係已經拉柴
分享 分享 讚好人數:0查看名單

即係點﹖又要去街症填表﹖
杜拉格斯 發表於 2013-7-18 12:14:28

不用排隊, 去掛號窗口拿張表,
不填, 都沒你電子紀錄, 有位你都不能電話預約到架...
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

不用排隊, 去掛號窗口拿張表,
不填, 都沒你電子紀錄, 有位你都不能電話預約到架...
forforum46 發表於 2013-7-18 12:19:23

之前洗傷口果d記錄唔可以﹖

回應 #13 杜拉格斯

ok

所以病左要放假睇醫生真係唔可以約那個.一定要睇私家...
pinkyli 發表於 2013-7-18 12:15:23

我唔洗返工 so 我可以睇政府囉

我唔洗返工 so 我可以睇政府囉
Eisan 發表於 2013-7-18 12:27:45

好奇問下,佢d醫生係未流流地﹖

咁大個人未睇過呢種街症,平時都係去私家診所,
諗住寫張轉介信比$45,
去到先知要電話預約,全日已FULL
呢...
杜拉格斯 發表於 2013-7-18 11:46:20

長者一年一千蚊醫療卷,一年只夠睇3〜4次,仲要唔係間間診所可以用,而且D診所都係要等地方又細,所以就••••••
牛耕田馬食穀,各有各的福

杜拉格斯 發表於 2013-7-18 12:30:27

杜拉格斯 發表於 2013-7-18 12:30:27

我覺得吾流, 如果有事, 會轉介你去專科... 私家都冇咁掂...
我試過骨膜炎, 轉去骨科, 再做物理治療, 醫好了...
以前手術CASE都係街症轉去看專科, 然後醫生一路看, 安排手術...
如果緊急, 好快... 9天就到了專科醫生那裡...
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

Eisan 發表於 2013-7-18 12:46:03

都唔可以話d醫生流嘅
只不過係等兩個鐘,睇你兩分鐘嘖
G12242市3    08年12月藍卡     ~完~◑﹏◐

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖