香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 疑難雜症 » 脫智慧牙
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #1 MaggieWong

工聯會啦,幾舊水之嘛
悶到爆炸!!!!:p
分享 分享 讚好人數:1查看名單

唔講大話都要甩大牙..奇怪
分享 分享 讚好人數:0查看名單

請問有冇朋友去過羅湖城附近牙科醫院脫智慧牙呢?大約幾錢呢?衛生環境如何?會唔會好痛呀?
MaggieWong 發表於 2013-7-24 10:19:37

請問什麼情況下要脫智牙?我冇脫過智牙有冇事?

請問有冇朋友去過羅湖城附近牙科醫院脫智慧牙呢?大約幾錢呢?衛生環境如何?會唔會好痛呀?
MaggieWong 發表於 2013-7-24 10:19:37

問朱咪咪喇
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......

我啱脫左隻880蚊係最平的喇,脫智慧牙由800-1400蚊,我仲有3隻..
MaggieWong 發表於 2013-7-24 10:47:57

脫咁多 ...咪無哂啲牙囉
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......

香港甩啦!

完全唔痛
大概150-300如果要做手術仲貴d(牙腳生得太深要切開牙肉再拔出來+照x光片)幾多$唔記得左..要打電話問問

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=12353&highlight=%E6%99%BA%E6%85%A7%E7%89%99本帖最後由 c7 於 2013-7-24 13:44:40 編輯

回應  MaggieWong

工聯會啦,幾舊水之嘛
kc~ 發表於 2013-7-24 12:32:15

工聯會

可以打電話問下牙醫部
開心每一秒,快樂每一天,如意每一年,健康到永遠﹗
珍惜現在所有的,放下不能擁有的,不要計較你沒有的!

我去過拔大牙,200左右,智慧齒會貴d
都算乾淨企理,眼見都幾多香港人去
拔完翌日仲會打嚟問候
oic22 發表於 2013-7-24 10:47:01

thanks

小小痛
Cheungchinhong 發表於 2013-7-24 10:28:11

打左麻醉脫果時好痛 驚大陸脫仲痛 所以問下大家有冇經驗

我去過拔大牙,200左右,智慧齒會貴d
都算乾淨企理,眼見都幾多香港人去
拔完翌日仲會打嚟問候
oic22 發表於 2013-7-24 10:47:01

收到
thanks!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖