香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 生活貼士 » 品德教育小語 (3)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

正是現代人需要的
13年3月1step3  4日step4 8日收信啟晴邨
分享 分享 讚好人數:0查看名單

Jade, 辛苦了!比人强逼发帖啊?辛苦哂,辛苦哂!
Sugarloaf 發表於 2013-7-31 07:46:31

作反呀你?

作反呀你?
莫问天 发表於 2013-7-31 10:43:18

从你哋对话度睇得出啦,你当人傻架,病假都唔比人请, 本帖最後由 Sugarloaf 於 2013-7-31 11:09:20 編輯

Jade, 辛苦了!比人强逼发帖啊?辛苦哂,辛苦哂!
Sugarloaf 發表於 2013-7-31 07:46:31

我同佢講吓笑姐,其實好彩佢逼一逼.....唔係,係鼓勵下,我先有幾會係度
享受到另一個樂趣至真,仲感受到有人欣賞回帖嘅滿足感,真心嗰句真係要
多謝佢

市3 G1302****
分享 分享 讚好人數:2查看名單

从你哋对话度睇得出啦,你当人傻架,病假都唔比人请,
Sugarloaf 發表於 2013-7-31 11:04:33

我無話請假唔得喎!幾時有話唔得呀!

正是現代人需要的
Mimi-Lee 發表於 2013-7-31 10:12:59

我成日都揾呢啲資料學吓點教屋企兩隻小魔怪

分享 分享 讚好人數:1查看名單

如果人人可以學到,我地網站會和諧好多!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

如果人人可以學到,我地網站會和諧好多!
MaggieWong 發表於 2013-7-31 16:06:00

我相信未來會更好

我相信未來會更好
jadekwok 發表於 2013-7-31 17:50:23

但願如此,多謝你!

我同佢讲吓笑姐,其实好彩佢逼一逼.....唔係,係鼓励下,我先有幾会係度
享受到另一个乐趣至真,仲感受到有人...
jadekwok 发表於 2013-7-31 11:21:36

阿天每日响度开各类题材既帖子,又同人不停地互动回帖,佢所花嘅时间比我哋任何人都多,点解佢可以坚持到落去,無它架,佢感受到过程中的樂趣,或者这也许系佢生活中嘅情趣呢, 也许阿Jade你既情趣系honey and milk, 而我既可能系coffee and milk,
大家的感受都不一样嘛。
最近我响度同人互动次数系多咗,应该系受到阿天既影响吧,最近一星期,我晚上挂着阅读一本书,好多时只系挂个名响度,但系偷偷的睇住妳哋响度互动回帖,我都回心微笑呢。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖