香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » ┲盈樂住戶大聯盟╃
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我24號朝 9:15 拎key...
分享 分享 讚好人數:0查看名單

報到 我住4樓, 西北方向. 24日下午2:15取key

原帖由 kento12125 於 2008-7-19 09:20 發表
報到 我住4樓, 西北方向. 24日下午2:15取key

盈樂係咪o係盈安隔離果座?
我係盈安東南既, 係低層, 咁我個單位咪可能會望到過去你個單位~~~

我個單位望邊, 真係唔知, 我方向感好差, 只是睇圖先知向西北, 到24號收KEY再望望,

有盈樂街坊開始裝修未

我....
間佐房.......
預28號整好..(我家整好少野炸!)
蛋糕妹..你廚房會晤會全整??
我的msn : [email protected].

原帖由 丫bu 於 2008-7-22 10:54 發表
我....
間佐房.......
預28號整好..(我家整好少野炸!)
蛋糕妹..你廚房會晤會全整??

我而家會係廚櫃之間全用不秀鋼,方便清潔同埋想遮左原有牆身的橙色磚,
另外其他白色的磚唔會整,因為我會做黃色廚櫃,希望做出黎靚啦~~
丫bu好期待你的家  咁你係咪今個月內搬得

嘛嘛話要散未lo~~!
其實沒甚麼未 = =‵‵`
你會晤會打欄廚房sing 盆,整新的..??
你個廁所會點整??

老人家係緊張d,驚d味對身體唔好丫嗎^^但要等多成個月我寧願嗅小小
我會從新做過個新廚櫃,sing都會換新的,
廁所"暫時"諗法係把橙色的磚換番白色,淺藍色的大十字會換藍色馬賽克,
係呢,你廚房廁所有無點整呀??

我廚房靜整上面廚櫃lo~~
廁所..唔整lu‵‵‵‵`

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖