香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 體育新聞 » 著件新衫,今晚撐阿仙奴主場!!(阿仙奴)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  c7
上緊啦
Eisan 發表於 2013-12-04 10:57:13

睇個勢今季都係求個歐聯席位..
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #1 c7

很感激Cyclub,也越来越爱怡明!!!

著舊衫撐場!會唔會撐冧個酋長球場ga!
c7 發表於 2013-12-04 11:44:20

不如你影埋頭果部份鋪上黎,我放工即刻返屋企換件新衫撐你,咁就唔怕會撐冧個酋長球場ga啦!

回應 #11 c7

講真我冇乜期望如果第一年教曼聯拎到聯賽錦標
咁都係曼聯個底好
依家佢用埋d人費sir放係後備好耐啦
唔同莫耶斯經過費sir

回應  c7
講真我冇乜期望如果第一年教曼聯拎到聯賽錦標
咁都係曼聯個底好
依家佢用埋d人費sir放係後備好...
Eisan 發表於 2013-12-04 11:58:16

聯賽冇第一還可接受!如果冇歐聯佢老板可能會殺人!

不如你影埋頭果部份鋪上黎,我放工即刻返屋企換件新衫撐你,咁就唔怕會撐冧個酋長球場ga啦!;...
MaggieWong 發表於 2013-12-04 11:54:27

見左你件新衫先!

回應 #15 c7

真係好難講負加賽計唔計先

你支愛隊今晚冇得輸la!
c7 發表於 2013-12-04 10:24:52

我留意左你好耐,你一著佢地波衫話撐果隊果隊就失分

見左你件新衫先!
c7 發表於 2013-12-04 12:15:38

你當我3歲細勞女呀?! 我一言九鼎架!你鋪先喇!

我留意左你好耐,你一著佢地波衫話撐果隊果隊就失分
FaFa@啟晴 發表於 2013-12-04 12:20:37

唔係呱!佢咁大整古,阿仙奴多得佢唔少喎

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖