香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 國際新聞 » 愛情不分年齡
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #1 VickYeung

嚇死無命賠

傻佬,要睇醫生
分享 分享 讚好人數:0查看名單

兩情相悅, 真摯真情....愛情真係可以不分年齡  
但呢個人祇是他自己一廂情願, 女方都唔接受, 但又癡...
dreaming 發表於 2014-02-19 08:26:06

開心每一秒,快樂每一天,如意每一年,健康到永遠﹗
珍惜現在所有的,放下不能擁有的,不要計較你沒有的!

回應  VickYeung
   嚇死無命賠
FaFa@啟晴 發表於 2014-02-19 12:47:51

開心每一秒,快樂每一天,如意每一年,健康到永遠﹗
珍惜現在所有的,放下不能擁有的,不要計較你沒有的!

愛情,,兩情相悅先叫愛情,佢叫單戀,又唔見佢愛上80歲老婦,老坑想吃嫩草我想睇吓佢樣,,係咪...
MaggieWong 發表於 2014-02-19 09:06:24

你意思系。。。似劉華就比佢上?
如果似RICHARD GERE嘅話。。。系唔系願孖佢吮埋腳趾呢?
常樂我淨
分享 分享 讚好人數:1查看名單

如果似RICHARD GERE嘅話。。。系唔系願孖佢吮埋腳趾呢?
老貓 發表於 2014-02-19 14:17:37

唔好同我講鬼佬,我係fb唔知點解成日有鬼佬傳信訊俾我..煩到嘔

老貓 發表於 2014-02-19 14:17:37

我意思係話果個阿叔唔自力...

我意思係話果個阿叔唔自力...
MaggieWong 發表於 2014-02-19 14:26:41

你意思系。。。阿叔冇力,你就唔制?
常樂我淨
分享 分享 讚好人數:1查看名單

你意思系。。。阿叔冇力,你就唔制?
老貓 發表於 2014-02-19 14:48:00

又冇錢又冇樣連力都冇埋要黎做咩,!

係不自量先啱

講係咁講,點會冇分年齡界限

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖