香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 牛頭角上邨 » 牛上取 key 實錄 (有d火) Page.6 無咁火 ....
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 laamlaam1010 於 2009-7-3 22:51 發表
除左冷氣, 聲明書上仲列明不可更改室內電視制位,
到底會有幾多人唔郁丫
你保留佢個制位唔好封左佢咁咪得囉,電話制都係呀
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 laamlaam1010 於 2009-7-3 21:35 發表
火完喇, 見到條 KEY, 咩都開心番啦

冷氣果度而家得兩個方案
1, 咪鬼理佢, 照裝
2, 考慮一拖二分體冷氣, 但好貴, 要 $8300

thank you  laamlaam1010, ----多謝你的資料.

你窗望邊個方向 ????

原帖由 laamlaam1010 於 2009-7-3 22:51 發表
到底會有幾多人唔郁丫

用返原本個制位,,再拉出去分幾多個都得架,,傻豬

原本個位就唔好執左佢加個面板就可以喇........

好多人都唔郁,,只會好似我所講既,,再問多d意見.

原帖由 wunbb 於 2009-7-3 23:14 發表

thank you  laamlaam1010, ----多謝你的資料.

你窗望邊個方向 ????

向東, 望常悅樓

好彩向東, 低低層都無咁嘈

原帖由 gary 於 2009-7-3 23:15 發表

好多人都唔郁,,只會好似我所講既,,再問多d意見. ...

唔該晒

原帖由 laamlaam1010 於 2009-7-3 23:17 發表

向東, 望常悅樓

好彩向東, 低低層都無咁嘈

冬暖夏涼

到底會有幾多人唔郁丫

唔可以郁啫, 無話唔可以加嘛.  收左key喇. 祝你一切順順利利, 遲d招呼我地參觀下呀

原帖由 賈定珍 於 2009-7-3 23:43 發表

唔可以郁啫, 無話唔可以加嘛.  收左key喇. 祝你一切順順利利, 遲d招呼我地參觀下呀

無問題, 等我同佢扮靚靚先

原帖由 gary 於 2009-7-3 23:15 發表

如果用完先個TV位 預備拉出客廳2房都有TV位
那麼完位是要爆大佢加個盒仔的
因為完先個位入面根本沒可能比你加個一出二/一出三
我說是入喉處理做法

原帖由 gary 於 3-7-2009 23:15 發表

hehe, 我都係咁做

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖