香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 閱讀 » 駁「香港人其實太過份」
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

呢個又讲得又幾啱
分享 分享 讚好人數:0查看名單

其實我個人黎講,有自由就夠,想玩就玩想食就食,想去邊就去邊,可能我太簡單

之前好似聴政府解释過話高球場幅地使用者係因為同政府有使用權合約,而合約末到期所以唔收得,要待合約期滿先可以收返,唔知係唔係呢!
G128××××,2011年10月蓝卡

嘻嘻 好少見佢回帖㖭 阿姐
好彩唔係叫阿蟬
gagamama 發表於 2014-07-04 17:22:17 原文
我真係未見過佢回帖(我係指其他人出的主題) 所以我先咁講。如果唔係帖主有出主題 可以講簡直未見過佢ID.本帖最後由 yee 於 2014-07-04 18:12:39 編輯
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

不留一點痕, 好有武俠小說 feel...
sam1688 發表於 2014-07-04 16:58:19 原文
因為搵唔到形容詞啫
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

駁得好!

尼條友,共產黨打手

共产党打手VS美國佬打手

駁「香港人其實太過份」網上流傳一篇「香港人其實太過份」的文章,這應該是兩年前的舊文,不知為何,引起巨...
justnot1989 發表於 2014-07-04 13:31:09 原文

是咁的,香港其實已經有一部分人.怕左飲大陸水,已經會自己上山攞水,小妹一家就係啦,明知山水未必完全安全,但講真,大陸比D水,真係勁難飲囉,唔過濾器,真係冇乜幾個人飲得落本帖最後由 shizuki529 於 2014-07-04 23:23:27 編輯
No. 1305xxx  擴3  
21-9-18市3轉擴3
3-10-18 S3
5-10-18 S4
9-10-18收信碩門

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖