香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 裝修設計 » 邊位街坊會搵風水師幫手?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

其實而家好多室內設計師既屋企都範了很多風水錯既格局,例如: 好多鏡子  ,等.....佢地唔會信呢樣野
佢地咪一樣家庭幸福, 賺到盤滿 x 滿 其實好睇你點諗啫
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 我係女仔 於 2008-7-30 00:03 發表
其實而家好多室內設計師既屋企都範了很多風水錯既格局,例如: 好多鏡子  ,等.....佢地唔會信呢樣野
佢地咪一樣家庭幸福, 賺到盤滿 x 滿 其實好睇你點諗啫 ...

Lee層我明白 不過有人唔明
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

住公屋都要睇風水,如果c fu話間屋唔好,唔通放棄間屋等下一輪????

唔貴........... 改名都要$3K

你屋企人緊係想幫你擺個桃花陣呀, 同埋添丁陣

其實到時唔止2500架啦, 佢會話間屋呢樣唔好, 果樣唔好, 叫你幫親佢買風水物,又話開過光喎,  一陣又話要搵幾個法師幫你屋企化殺, 咁成萬元都唔止lu, 你估佢地唔識做生意既咩

原帖由 COOLER308 於 2008-7-30 00:22 發表
住公屋都要睇風水,如果c fu話間屋唔好,唔通放棄間屋等下一輪????

好彩個CF無咁講 如果唔係 又要等多唔知幾多年(呢次係第三次派屋)

原帖由 我係女仔 於 2008-7-30 00:28 發表
你屋企人緊係想幫你擺個桃花陣呀, 同埋添丁陣

我淨係要發財陣

原帖由 Vick Yeung 於 2008-7-30 00:46 發表

好彩個CF無咁講 如果唔係 又要等多唔知幾多年(呢次係第三次派屋)

排到有屋都應該開心, c fu講一句衰野打沉你點算呀

原帖由 我係女仔 於 2008-7-30 00:36 發表
其實到時唔止2500架啦, 佢會話間屋呢樣唔好, 果樣唔好, 叫你幫親佢買風水物,又話開過光喎,  一陣又話要搵幾個法師幫你屋企化殺, 咁成萬元都唔止lu, 你估佢地唔識做生意既咩 ...

唔會咁大整蠱卦 ~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖