香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 洪福邨 » 洪福村係咪咩野網絡公司都用得??
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我睇左入伙指南,正係提過有線,我想知仲有無其他選擇
明天會更好
分享 分享 讚好人數:0查看名單

大家準備入伙既比吾比到d意見我,差個一兩個月先入得伙,又唔係好想比網絡搬遷費,用開果間話要收400元
明天會更好

大家準備入伙既比吾比到d意見我,差個一兩個月先入得伙,又唔係好想比網絡搬遷費,用開果間話要收400元
明天 發表於 26/03/2015 14:10 原文

唔好續約喇,  萬一續左約又用唔到就咩架喇.  
新3 1270

我睇左入伙指南,正係提過有線,我想知仲有無其他選擇
明天 發表於 26/03/2015 14:07 原文

一係打去山揀寬頻問, 128100.  最憎呢間公司.
新3 1270

最吾仲意pxxw..以前住村屋得佢獨市,得個貴字!
wingpui214 發表於 26/03/2015 14:03 原文

都唔係全部村屋得PXXW 獨市, 有部份村屋都有得選HKXX 用.
新3 1270

想問下洪福村係咪咩野網絡公司都用得??我6月香港宽頻就到期,如果8月先入得伙,都唔知點好
明天 發表於 2015-03-26 12:54:38 原文

我個好好朋友係做pxxw嫁,我而家住村屋成屋WIFI上網+家居電話都係$14X,(兩年前價)超抵,到時都會搵佢幫我搞上網,佢一定會幫我計到最抵,你有興趣再搵我啦^^本帖最後由 littlecuite 於 2015-03-26 18:35:44 編輯
新2,G1267,2013年7月尾見完主任,一次都未派過
14-3-2105轉s3!
17-3-2015轉S4
19-3-2015 收到信派洪福!!!
分享 分享 讚好人數:3查看名單

想問下洪福村係咪咩野網絡公司都用得??我6月香港宽頻就到期,如果8月先入得伙,都唔知點好
明天 發表於 2015-03-26 12:54:38 原文

我4月到期啦,我好好朋友叫我唔好續約繼續用.都係比番哩個價錢,到時搬前一個月CUT左去,果邊就裝新既服務

回應 #17 littlecuite 如果吾續,吾知香港寛頻有無得用多兩個月,又吾知會點收費
明天會更好

回應  littlecuite 如果吾續,吾知香港寛頻有無得用多兩個月,又吾知會點收費
明天 發表於 2015-03-26 19:33:27 原文

香港寛頻真係唔清楚~

回應 #16 littlecuite 我有需要就揾你,係度多謝你先
明天會更好

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖