香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 安泰邨 » 入伙兩個月
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #215 harley888

承仔咁好可以只鋪地磚??佢地無黑面?無叫你整呢樣果樣?幾錢?鋪得好唔好?靚嗎?本帖最後由 涼風 於 2018-02-09 02:46:10 編輯
G1292  市2
1月10日獲派安泰
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  harley888
上去安泰都有幾個女人行埋嚟問你派咗未,要唔要裝修,仲話可以帶上去睇裝修好的單位!
涼風 發表於 2018-02-09 02:39:54 原文

佢地又無搵我喎

我一早已經防佢地防得好緊要,以前出街會買旗,呢家咁多大陸人落嚟,我唔買旗啦!啲錢咪又係益大陸人多
唉!見到大陸人走來行乞扮可憐厄錢,香港人善心遲早比佢地搞到無晒
jenny389 發表於 2018-02-09 02:27:41 原文
大陸人唔好再落嚟香港爭公屋!隔離屋勁多大陸人5年生3件,拎曬福利又想轉大屋,好憎佢地

回應 #232 jenny389

有呀,試過幾次比人問,話可以即時帶你上去睇人地裝修好示範單位,我地無理佢
G1292  市2
1月10日獲派安泰

我一早已經防佢地防得好緊要,以前出街會買旗,呢家咁多大陸人落嚟,我唔買旗啦!啲錢咪又係益大陸人多
zeniacheng 發表於 2018-02-09 09:37:07 原文

我都唔買,因為以前有好多假機構,勁恐怖!有d仲係一家大細或者傷殘叫人買,我而家都避架,以前一定會行去買,自從有人存心欺騙報導出來之後,我就唔會買啦

回應  jenny389
有呀,試過幾次比人問,話可以即時帶你上去睇人地裝修好示範單位,我地無理佢
涼風 發表於 2018-02-09 17:59:59 原文

人地點會咁隨便比入屋睇裝修好架,係我都唔會啦,裝修完好似無掩雞籠咁,一定有串通

*0*

我都係呀!幫個啲真正需要嘅好過响街亂捐錢,好似話批啲機構賣旗係好簡單架,佢唔會查得咁深入,啲機構賣旗啲錢收左之後係咪真係幫人呢?真係可圈可點
我都唔買,因為以前有好多假機構,勁恐怖!有d仲係一家大細或者傷殘叫人買,我而家都避架,以前一定會行...
jenny389 發表於 2018-02-10 04:15:25 原文
大陸人唔好再落嚟香港爭公屋!隔離屋勁多大陸人5年生3件,拎曬福利又想轉大屋,好憎佢地

回應  harley888
承仔咁好可以只鋪地磚??佢地無黑面?無叫你整呢樣果樣?幾錢?鋪得好唔好?靚嗎?
涼風 發表於 2018-02-09 02:43:14 原文

不要找承仔
G-1274XXX 市2

G13239xx 市三 2013.02 藍卡
s1 21/09/2018 @ s2 29/01/2019
s3 20/08/2019 @ s4 22/08/2019
23/08 收信派美柏樓 29/11 收入伙信 10/12 收鎖匙

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖