香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 轉step3啦
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...24...26
支持鍵盤翻頁

祝您下次派長沙灣.
市2 No: 1254
2010年5月藍卡
2012年11月 step 1
2013年1月 step 2
25/5 step 4, 派樂華南邨,
20/6 轉拒絕
6/7 step 2
分享 分享 讚好人數:0查看名單

祝您下次派長沙灣.
曼曼嘉嘉 發表於 2013-1-10 17:20:39

吾敢存太大希望,順其自然~

係呀,去睇下啦.....不過唔好同小朋友去,此終都係x過人既樓...
sum_summer 發表於 2013-1-9 15:55

唔係喎,  人地話睇樓先要帶Dbb或細路仔去睇,  睇佢地一入屋反應就知間屋好唔好.
有d bb一入屋就大哭果d...就唔好要喇,  唔知真唔真架, 哈哈
市3, G1252...2010/4藍, 2012/11見主任....WAITING

我都聽人講過帶小朋友去, 就知間屋有冇唔乾淨的嘢. 不過, 小朋友去完呢個場所之後, 要幫小朋友沖涼. 過霉氣.
2010年5月藍卡
20/6 轉拒絕
6/7 step 2

配房組打來話可以哩两日先睇房,但我媽話睇都吾使睇,直接拒絕,但我又想睇下先,就甘樣,我同佢吵一大輪
coffeeyxy 發表於 2013-1-9 17:56

佢都係錫你擔心你兩個自己係果邊住如果有咩唔好唧.  大家體諒下~  
市3, G1252...2010/4藍, 2012/11見主任....WAITING

回應 232# coffeeyxy

咁,, 第二次是派新房啦. 無論長沙灣也好, 啟晴也好.
2010年5月藍卡
20/6 轉拒絕
6/7 step 2

唔係喎,  人地話睇樓先要帶Dbb或細路仔去睇,  睇佢地一入屋反應就知間屋好唔好.
有d bb一入屋就大哭果d....
shuyam 發表於 2013-1-10 19:13:46

市2 第一次 派觀塘啟業 .
G1448618X-G14496630 擴3

miko0504 發表於 2013-1-11 13:42:18

睇左樓未??

miko0504 發表於 2013-1-11 13:42:18

觀塘都吾錯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...24...26
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖