香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 道歉
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...10
支持鍵盤翻頁

有突發事件發生冇人可預計到,網絡世界唔需太認真同執著 大家都豁達d,心情自然舒暢,日子容易過d ;0...
MaggieWong 發表於 2015-08-13 21:02:10 原文

姐師妳應該好有氣度既
分享 分享 讚好人數:1查看名單

做乜咁嚴重呀
分享 分享 讚好人數:0查看名單

係呀,網絡世界唔使太認真,
吹吓水唔使抹咀,互相開火又如何,
何須為一句茂利動火呢?有些茂利都幾盞鬼...
lomeion 發表於 2015-08-13 21:50:06 原文

有多事情,唔係你表面睇咁簡單! 作為一個管理員,我同楊經理已算寬鬆,開玩笑時我地唔會認真同執著,但唔代表大家可以唔尊重我地,如果連基本嘅尊重都得不到,我們如何管理這討論區?
分享 分享 讚好人數:4查看名單

講起加友
其實初時我都唔識點去加
只有人加我 我唔識點去加人
現在我識了 但已經無興趣去加本帖最後由 yee 於 2015-08-13 23:17:42 編輯
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

姐師妳應該好有氣度既
羅曼蒂克 發表於 2015-08-13 22:18:14 原文

氣度係磨練出黎的! 如果唔係好難管理呢個討論區
分享 分享 讚好人數:1查看名單

氣度係磨練出黎的! 如果唔係好難管理呢個討論區
MaggieWong 發表於 2015-08-13 22:55:50 原文

哎呀

哎呀
羅曼蒂克 發表於 2015-08-13 23:13:12 原文

希望你明白,犯規就要處罰,已唔關氣唔氣量事,如果唔係立用戶守則黎做咩?
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 #22 chanster

冇事  言而無信  過吾到自己
菩提本無樹

希望你明白,犯規就要處罰,已唔關氣唔氣量事,如果唔係立用戶守則黎做咩?
MaggieWong 發表於 2015-08-13 23:23:57 原文

哎呀!
市2
I love Dog so much but I won't offence the rules as well,
any evidence proved to against the rules, go ahead to complain, catch me if you can!

回應 #12 chan328

你係進步得好快   嘅其中一個   
菩提本無樹

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...10
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖