香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 醉鮑魚鴨舌豬手雞亦翼鴨腎
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...6
支持鍵盤翻頁

回應  DannyTsang
暈喇!可唔可以正經d回呀!唔知你嗡咩!
MaggieWong 發表於 2015-09-11 19:50:10 原文

贊同
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #20 MaggieWong

福建話:你而家喺邊度?,,,,,,,,,

係羅!可能要傻的,癲的先明痴的
MaggieWong 發表於 2015-09-11 19:08:32 原文

正確 我地未痴 故不明

回應 #20 MaggieWong

明唔明17帖,,,,,呆的先明白

回應  MaggieWong
   福建話:你而家喺邊度?,,,,,,,,,
DannyTsang 發表於 2015-09-11 20:01:27 原文

你呢d叫福建話,,,連我係福建人都唔識喎!

你呢d叫福建話,,,連我係福建人都唔識喎!
MaggieWong 發表於 2015-09-11 20:09:04 原文

佢講的係泥鴨話 明未

回應 #25 MaggieWong

哩書撩囉呀紙,,,,,,,,,, 呢句???

回應 #25 MaggieWong

唔好嘥,去紅十字會

正r
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

正r
kitmak 發表於 2015-09-11 20:28:07 原文

你明擔泥痴講果d所謂嘅福建話嘛?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖