香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 裝修設計 » 你地成個鎖換晒定係只係換鎖膽呀?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 丫bu 於 2008-8-14 10:45 發表
我已換佐膽la..
大家一定要換!!
yesterday,,個舖地磚ge 婦人..ling 住一抽key梨開門..
好彩我地裝完修個日即換....
she開唔到
跟住我地問乜事...佢超lor.
咁你唔知佢開門嘅目的 唔問吓比佢走咗呀 咁樣非換不可
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔知有冇人會幫到我換呢~???我比返人工你地呀~有冇人可以幫我呀~?

原帖由 丫bu 於 2008-8-14 10:45 發表
我已換佐膽la..
大家一定要換!!
yesterday,,個舖地磚ge 婦人..ling 住一抽key梨開門..
好彩我地裝完修個日即換....
she開唔到
跟住我地問乜事...佢超lor.

佢梗係想帶客上黎睇辦啦!

原帖由 MOURINHO 於 2008-8-14 21:08 發表
唔知有冇人會幫到我換呢~???我比返人工你地呀~有冇人可以幫我呀~?

可以同鋪頭講係彩盈既大門鎖,您想剩係買鎖膽,叫佢教點樣換,其實好簡單咋,唔駛怕搞唔掂喎!

當然,佢一定會推銷下其他鎖既,如果唔係想成把換的話,六角匙、鑼絲批都會sale下架,講真,如果真係無果D工具的話,又係自己換唔到既,所以幫趁埋都無乜問題既,一家便宜(佢教你換)兩家著(佢有生意)!

原帖由 亞力山大帝 於 2008-8-14 21:56 發表

可以同鋪頭講係彩盈既大門鎖,您想剩係買鎖膽,叫佢教點樣換,其實好簡單咋,唔駛怕搞唔掂喎!

當然,佢一定會推銷下其他鎖既,如果唔係想成把換的話,六角匙、鑼絲批都會sale下架,講真,如果真係無果D工具的話,又係自己換唔到既,所以 ...

我就係咩都唔識....唉.....所以先問你地...有冇人想做~~

鎖膽D尺寸係咪Size係一樣架?
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

影咗門口個鎖比佢得啦
我個朋友都係用六角匙、鑼絲批就換好把鎖.

鎖膽咩牌子又平又靚架?我要慳......我要慳......!
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

我知道嘉和園有間水電開鎖舖頭有得換彩盈鎖膽,
人工連膽大概兩三百元,
淨買鎖膽自己換都可以,
就系價真棧同美容院走廊入,
vcd舖隔離。
個間舖cf幾nice,
我淘大d街坊都幫襯佢。

淨買鎖膽自己換...幾銀??

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖