香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 港澳新聞 » 小慧喬失蹤:深夜拒回家 認埋玩伴父做爸!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

唉…細路女唔願返屋企已經要即時帶佢去警局喇,點可能私自招待佢,重過埋夜㗎!個亞伯有問題…… ...
cattycheng 發表於 2015-09-25 00:27:45 原文

你有幾多滿足 就有幾多快樂 
分享 分享 讚好人數:0查看名單

點解唔打電話通知小童家長?點解!
c7 發表於 2015-09-25 08:15:39 原文

如果係佢個女,唔通知老豆在外面過夜又會點呢???

六歲咋......亞伯.... 細路女講你信哂  

正常人都會帶個女童落樓下保安啦!
咁又比佢甩到身!點解我咁嬲!因為一次見到有個阿伯公園抱住個幾...
kashin 發表於 2015-09-25 09:39:57 原文

女仔真係要"貴養"架,,,要懂得保護自己身體,

唔係遇到壞人, 後悔一世......

呢個亞伯處理得太"兒戲", 唔信佢......

我有懷疑呢位啊伯,
有否向呢位小妹妹渣渣摸摸?
點解唔送小妹妹返屋企?
lomeion 發表於 2015-09-25 01:04:30 原文

起碼通知樓下保安代報警  

回应 #15 c7

喂,跟我講野,收你$,,,,,,

回應 #25 DannyTsang

大話連篇!有工人又再聚嫩妻!又話老婆生癌返大陸醫!正死佬!
睇佢幾時比天收!鬼唔望佢第日撞正個shot既!整獲杰既佢嘆下!
咁鐘意嫩口野花!睇你幾時中毒死!呃完一個又一個!睇佢一定呃埋房處!呃埋公援!還扮慈悲老人!本帖最後由 kashin 於 2015-09-25 11:21:41 編輯

大話連篇!有工人又再聚嫩妻!又話老婆生癌返大陸醫!正死佬!
睇佢幾時比天收!鬼唔望佢第日撞正個s...
kashin 發表於 2015-09-25 11:13:35 原文

亞伯七十幾歲有個7歲女, 果然仲有心有力喎  

難為累到條村畀人"插"多嘢~第二個天水圍~~風水唔水~~~吓吓出大件事...

成條村出哂名 街知巷聞 (d衰嘢 )

冇常識,細路女點可以唔返屋企x2
美德是我家.
願事事順利!!!

亞伯七十幾歲有個7歲女, 果然仲有心有力喎  
難為累到條村畀人"插"多嘢~第二個天水圍~~風水唔水~...
陳恩慈 發表於 2015-09-25 11:42:06 原文

美德是我家.
願事事順利!!!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖