香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 裝修設計 » 吊扇燈,邊到會有多D款?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...5
支持鍵盤翻頁

回應 #20 man0421

你係邊買呀?幾錢,扇葉係咪膠黎,風扇夠力嗎?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

淘回來的 ,扇頁是膠造,扇頁有分長短,要大風買長的,我嗰把扇頁是短的!
有個問題是你本身懂不懂安装,不然買下來後找人安裝又要四五佰了  
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
G12409

回應 #22 man0421

買左可能叫我cf裝,但樓上話觀溏有得買連安裝,價錢如果差唔遠就香港買,呢把扇幾搞野似Q版,又可以遙控,号外隻白色都ok,應該好過淘X個隻咩收埋3塊葉個部本帖最後由 yhy123 於 2015-10-20 21:04:49 編輯

回应  man0421
    买左可能叫我cf装,但楼上话观溏有得买连安装,价钱如果差唔远就香港买,呢把扇幾搞...
yhy123 发表於 2015-10-20 21:02:02 原文

你講嗰把我都有裝  
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
建立帳戶後請按此重載本頁。
G12409
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #24 man0421

咁呢把係咪冇乜力,但盞燈又ok喎

回应  man0421
    咁呢把係咪冇乜力,但盏灯又ok喎
yhy123 发表於 2015-10-20 22:27:13 原文

呢把都是遥控变光,風力都可以呀!
G12409

回應 #26 man0421

咁你知唔知我話果隻有冇係用不銹鋼葉㗎?我見淘X好多無葉風扇都係三兩佰蚊啊

幾好,幾$?

回应  man0421
    咁你知唔知我话果隻有冇係用不銹钢叶㗎?我见淘X好多无叶风扇都係三两佰蚊啊
yhy123 发表於 2015-10-20 22:48:02 原文

我都有問過,現在所有扇都不會用不銹鋼扇頁的
無扇頁風扇  
G12409

幾好,幾$?
我是傻的别怪我 发表於 2015-10-20 22:53:41 原文

邊把
G12409

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖