香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 洪福邨 » 洪褔邨上班難? 另註,有無洪褔邨區議員喺度?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

有人一早嗌左,n368拉去洪福做總站,,只係运输处唔比,,但就批n962番天水圍,经洪水橋mtr站,,,政府唔...
過主啦 發表於 2017-05-25 14:52:37 原文

N368 無可能去洪褔,司機不足,巴士不足,乘客不足。

N962 梗係去天水圍,唔去,佢去邊度?

63X 無人出聲,即係無人答。運輸處,可能仲當緊洪褔等百零人住咋。

你無人出聲,我貼左文咁囉,議員都唔出聲啦。

回應 #18 過主啦

起個洪水橋西鐵站,都唔關你洪褔事。個站係亦園。
你行去洪水橋輕鐵站都叫救命,佢行去果度。咪傻啦。

全洪水橋搭西铁,逼晒去天铁,,政府唔会无数据,,若无,,根本唔会十几廿年前去留地,,只係留番些比某些...
過主啦 發表於 2017-05-25 14:59:52 原文

留左塊地依家唔起,用以前亦園臨時安置區附近的地。

留左塊地依家唔起,用以前亦園臨時安置區附近的地。
catcloud 發表於 2017-06-01 14:28:25 原文
,番去训觉啦你,,,,几日先覆 ,,,

N368 無可能去洪褔,司機不足,巴士不足,乘客不足。
N962 梗係去天水圍,唔去,佢去邊度?
63X 無人出...
catcloud 發表於 2017-06-01 14:24:37 原文
讲乜你刀未知,,未夠班,,过主啦
分享 分享 讚好人數:1查看名單

禁多簡體字,睇死人
G1275 新3

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖