香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 綠表置居計劃 » 景泰苑 » 還原公屋價錢
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...13
支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

辦事處查詢

扩四: g1214xxx 8/10 2014收信 终於结束了七年的轮侯时间   !

回應  samurai
幾百?聽過要俾錢嘅最平係你。。。入伙未
ic112 發表於 2017-08-21 10:31:07 原文

仲要個幾百蚊拆嘢錢都唔關我事嘅!
要黎拆廚房同廳之間嘅百葉窗,我地搬黎個時已經有。但唔知幾時開始交樓標準變左開放式廚房囉! 不過佢報返黎只需幾百蚊我就廢事同佢嘈。。。哈哈。。。

未搬呀,仲有2星期左右裝修先完工,散下甲醛,預9月尾先搬屋。btw, 我book左你裝修個間搬屋呀
分享 分享 讚好人數:4查看名單

G13700 新
2021年5月轉新3

仲要個幾百蚊拆嘢錢都唔關我事嘅!
要黎拆廚房同廳之間嘅百葉窗,我地搬黎個時已經有。但唔知幾時開始交樓...
samurai 發表於 2017-08-21 14:10:05 原文
我都揾佢搬
無簽名
分享 分享 讚好人數:1查看名單

Smaurai  & Jackmbb:

我冇揾佢搬 本帖最後由 ic112 於 2017-08-21 15:50:15 編輯
"我要買樓"?含啦。

Smaurai  & Jackmbb:
我冇揾佢搬
ic112 發表於 2017-08-21 15:49:56 原文
我覺得合理,我見过佢有自己貨車
無簽名

回應 #29 Jackmbb
佢地依家開始見規模同多元化,呢幾年新公屋居屋入伙多,佢地口碑不差,生意有得做,可以諗埋其他瓣數。搬屋係新瓣數,一定俾多幾錢肉緊做。我冇揾佢地因為揾間社企搬屋,價錢冇優勢,但希望叫做互惠互利。本帖最後由 ic112 於 2017-08-21 16:10:01 編輯
"我要買樓"?含啦。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...13
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖