香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 綠表置居計劃 » 新公屋單位大部份變綠置居 林太俾人鬧
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...13
支持鍵盤翻頁

其实重點是,不打公屋主意.另外起绿置居,无冲突,
分享 分享 讚好人數:0查看名單

想窮人死快d
擴3
G1310

真正窮的就慘了。計我一個。

回應  sunlion02
一個搵六個食? 不自量力 !!! 唔死都冇用留嚟獻世 。老婆喺屋企捧西座咩?冇本事就咪...
owen 發表於 2017-10-27 15:36:09 原文

希望你無病無痛,永遠唔使靠人,將來入醫院都咁有本事。係李嘉誠眼中你都係無本事嚟獻世嘅垃圾。呢一刻風光唔係永遠,你咁清高睇唔起窮人唔好死入黎公屋群組,去豪宅果邊啦。
市四 1290...........
11月1號  s3 ........
11月1號  s4.........
11月6號吃興民超級骨,拒絕
分享 分享 讚好人數:3查看名單

一個搵六個食? 不自量力 !!! 唔死都冇用留嚟獻世 。老婆喺屋企捧西座咩?冇本事就咪...
owen 發表於 2017-10-27 15:36:09 原文

仲有一個人養六個係包括父母,可能你無哂父母或者你唔會養父母啦
分享 分享 讚好人數:2查看名單

仲有Owen 生,禍不及妻兒,唔好下下講人老婆個西,雖然你未必鍾意女人,但希望你明白媽媽一定係女人
分享 分享 讚好人數:5查看名單

仲有補充一點,本事唔係睇你搵幾錢,係睇狗口入面長唔長出象牙。你有本事都係果句,無必要係公屋群啦。下下叫人食屎,我怕你食泥快
分享 分享 讚好人數:3查看名單

小路消息:(未知是否真實)
除左火炭,下一個綠置係碩門2
Tsun426 發表於 2017-10-27 16:30:12 原文

真定假??又向擴展開刀,尾班車嘅車尾都見唔到
G1323xxx
擴展2人
碩門

公務員內部傳緊東涌迎東邨轉做綠置居。

插少樣野,提醒你香港好多情況都要交稅,唔係剩係你搵個少少錢俾果少少白金就係度無料扮四條。  重申,李生眼中你都係舊屎

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...13
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
十分抱歉!本帖子已被關閉。

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖