香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 欣田邨 » 欣田一游
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...84
支持鍵盤翻頁

回應 #19 maycy

我都係西北,係望到成條村,就起樓下,我冇影個門樓,欣田係兩邊村夾住D,你去過未啊
雨鑫
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  maycy
    我都係西北,係望到成條村,就起樓下,我冇影個門樓,欣田係兩邊村夾住D,你去過未啊 ;...
Einy 發表於 2017-11-08 23:39:45 原文

我未去過呀。
G1251 新4
7月審查,8月派第1次.
9月派第2次。
10月派第3次。

唔錯
已上樓瀝源邨
舊不是問題最緊要合自己心水地點

回應 #22 maycy

屋邨整得好靚,好想快D拿匙
雨鑫

果棟村屋,又真係幾阻住下哦。。。原來走入花園中間了。
ellie2017 發表於 2017-11-08 21:32:32 原文

那個村屋住戶,可能覺得我地阻住左佢
2010年9月 新4 G12614XX
2015年轉 新5 同年11月審查
2017年4月24日派友愛邨同日拒絕
2017年6月10日派湖景邨
2017年7月20日拒絕
2017年10月11日派欣田邨 俊田樓
分享 分享 讚好人數:1查看名單

其實 5棟樓 之中, 應該邊楝最方便, 景觀較好?
2018年9月16號
安居樂業在欣田

起呢度要多謝下,在烈日當空(正午12:00一1:00)都不停地趕工的工程師同師傅,為左早D讓我地入伙,辛苦你地...
Einy 發表於 2017-11-08 23:29:15 原文

我起呢度都要多謝下, 在烈日當空(正午12:00一1:00)幫我地影相嘅 Einy, 為左早D讓我地睇到自己嘅未來安樂窩, 辛苦你...
2010年9月 新4 G12614XX
2015年轉 新5 同年11月審查
2017年4月24日派友愛邨同日拒絕
2017年6月10日派湖景邨
2017年7月20日拒絕
2017年10月11日派欣田邨 俊田樓
分享 分享 讚好人數:1查看名單

放翻上星期D想出嚟先
Einy 發表於 2017-11-08 20:55:39 原文

辛苦晒
G1265 新4

擴2 轉 市2 No. 1265XXXX, 特快 No. 18XXX (2011), 15XXX (2012), 8XXX (2013), 58XX (2014)
Step 1 - 29/01/2013, Step 2 - 09/04/2013
第一次收信派長康邨, 第二次收信派雲漢邨

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...84
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖