香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 欣田邨 » 換鎖胆一問
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  roomho987
係咪得尼隻
https://www.yale.com.hk/zh-HK/yale/yale-hk/yale-lock-products/suo-xin-/3...
andy2k 發表於 2018-05-04 22:01:31 原文

Sorry   個盒掉了,不記得
分享 分享 讚好人數:0查看名單

去元朗泰衡街榮x五金 同老细講 欣田邨換鎖 佢会介绍你 木門118元 有種鎖1條匙可開 鉄閘木門都係2百幾
littlefat123 發表於 2018-05-04 20:36:47 原文
好提議,Good !
等......面向維港高層公屋

注意 欣田邨木門的鎖胆 比其公屋屋邨長  你求其去一間五金鋪買 好易買錯 除非你先拆鎖胆去配 識安裝唔洗5分...
littlefat123 發表於 2018-05-04 22:28:07 原文
好 pro

想問問大家有冇人只係換左鎖胆大門同鐵習,幾錢到同邊到買,謝謝喔
風間 發表於 2018-05-04 17:28:06 原文
大门口灯位路边有个人系度卖浴架既有帮人换锁胆,包安装200蚊個

回應 #23 terence_saved
我見有種自動鎖鐵閘好用嗎

我喺屯門工廠區嗰頭嘅五金鋪買到, 大門同鐵閘匙膽, 每樣 HKD120, 共 HKD240
我影大門同鐵閘個鎖相俾五金鋪睇, 就買到了

G1304 新3

我喺屯門工廠區嗰頭嘅五金鋪買到, 大門同鐵閘匙膽, 每樣 HKD120, 共 HKD240
我影大門同鐵閘個鎖相俾五金鋪...
KIT-KIT-KIT 發表於 2018-05-05 08:40:31 原文

哦!我都會去找找!
Andy 。新3 G13007

...
andy2k 發表於 2018-05-04 22:01:31 原文

喺呢款 木門 Yale 鎖
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。

回應  terence_saved
我見有種自動鎖鐵閘好用嗎
andy2k 發表於 2018-05-05 00:06:28 原文
基層人民 基本功能可以了

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖