香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 迎東邨 » 巴士一問,多謝
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我放工6点由官塘返迎東,回到家約7點半
PETERWONG0617 發表於 2018-06-02 11:31:33 原文

請問官塘搭幾號巴士回東涌?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

請問官塘搭幾號巴士回東涌?
REMaMa 發表於 2018-06-02 12:12:24 原文

坐E22到東涌消防局下車轉37/37H到迎東,不過最好要先看看APPS到站時間,班次比較疏約15-20分鐘才有一斑

G1306擴3
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #22 PETERWONG0617
唔該哂你 請問全程E22車程要幾耐?本帖最後由 REMaMa 於 2018-06-02 12:24:12 編輯

客氣!大家迎東街坊,新環境一定需大家互相幫幫忙!
G1306擴3

坐E22到東涌消防局下車轉37/37H到迎東,不過最好要先看看APPS到站時間,班次比較疏約15-20分鐘才有一斑
PETERWONG0617 發表於 2018-06-02 12:13:55 原文

但九巴Apps 見唔到有E22 路線

但九巴Apps 見唔到有E22 路線
REMaMa 發表於 2018-06-02 12:53:56 原文

E22是城巴,先download城巴/新巴apps就可以查询到時間
G1306擴3

E22是城巴,先download城巴/新巴apps就可以查询到時間
PETERWONG0617 發表於 2018-06-02 13:15:55 原文

又唔該哂你

好多不同巴士公司路線,
城市人習慣咗搭九巴,
一望就入去九巴Apps 揾路線

又唔該哂你
好多不同巴士公司路線,
城市人習慣咗搭九巴,
一望就入去九巴Apps 揾路線
REMaMa 發表於 2018-06-02 13:22:52 原文

現在要download晒三個apps才可以安排時間,九巴,新/城巴及新大嶼山巴士,最好仲要download地鐵個apps
G1306擴3

現在要download晒三個apps才可以安排時間,九巴,新/城巴及新大嶼山巴士,最好仲要download地鐵個apps
PETERWONG0617 發表於 2018-06-02 13:28:10 原文

我見mtr 有月票,
好似$620 /640 30日任搭,
唔知化5化算呢?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖