香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 風雨下無損花容的海盈驗咗消防啦!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...8
支持鍵盤翻頁

1823話未開始驗
CC030 發表於 2018-07-15 15:08:00 原文

未必係封鎖消息,上星期才驗,1823未必咁快知。
波子U0391
分享 分享 讚好人數:0查看名單

啊,唔記得有冇聽您咁講過,所以唔識問佢何時离場。但總之他説會好快,唔使年尾就可以入伙。
Marble2016 發表於 2018-07-15 16:15:53 原文

甘都好,有入伙預計...就係驚佢派得果幾日.趕5上姐

希望26號D議員會知道幾時派啦...
人地葵翠1月2號就知道1月24號派

所以二家都無消息..都大機會月中....求神拜佛

未必係封鎖消息,上星期才驗,1823未必咁快知。
Marble2016 發表於 2018-07-15 16:18:45 原文

7月13覆我架..我6月中問= =""

姐係好大機會係5合格就甘答? OR 真係5知?

CC,您説一驗完就會2-3星期後開派,是否很多條村都是如此?
咁咪即係會好快?因上星期二到今日已大半個星期了!
波子U0391

CC,您説一驗完就會2-3星期後開派,是否很多條村都是如此?
咁咪即係會好快?因上星期二到今日已大半個星期...
Marble2016 發表於 2018-07-15 16:24:15 原文

我見其他都係咁..總之一個月內,

但而家應該要問佢合5合格.

5係由驗果刻計 ,係由合格果刻計...

驗應該係1-2星期有結果(我上網問讀呢科既人)

我估25號前應該有結果..

所以我估月中開派

我前兩日都去問海盈石Q,佢話內裡仲有好多嘢未搞掂同埋驗消防

如果係消防唔通過嘅話,我得到嘅消息基本同你嘅吻合

請問有邊個編輯相的apps係好架?我好電腦白痴架。
我想寫字和畫d野在相上。
波子U0391

我前兩日都去問海盈石Q,佢話內裡仲有好多嘢未搞掂同埋驗消防

如果係消防唔通過嘅話,我得到嘅消息基本同你...
yoleyeung 發表於 2018-07-15 16:31:25 原文

再同1823吻合

我繼續追問下1823,但實在答得太慢啦.地盤叔叔仲快= =

我號碼冇咁近,緊張黎冇用,不過都會留意動向,1823始終唔會答到d咩,要房署出通告先會官方式答問題,希望大家好運
市3-G13097xxxx(2012年7月藍卡)
蘇屋荷花樓(首派)
1/3 取匙   18/10 簽意向書   11/10 收信   
8/10(S4)    4/10  (S3)    11/5(S2)

請問各位!我13068xxx2015年擴審查!2017年轉市區!依家S2,有無機會派海盈
13068xxx市3。         12/9。 S3。  9.21居泰⋯9.24會電話拒絕!10.12s3!        10.16s4.             10.19蘇屋!苦盡甘來!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖