香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 有無人會打去富昌辦事處問問????
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...7
支持鍵盤翻頁

我剛才都打過去問,回答同你大同小異, 都係未知道日子預派喎?
MrsChow 發表於 2018-07-17 14:38:29 原文

其實係咪5應該係個論壇發佈...論壇聽講有房處人
分享 分享 讚好人數:1查看名單

其實係咪5應該係個論壇發佈...論壇聽講有房處人
CC030 發表於 2018-07-17 14:42:51 原文

唔出奇啦!但唔係呢個論壇發佈我哋就冇晒消息㗎啦喎
G13143 市3
20/11/18 派安泰邨
[b]Thanks God![/b]
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔出奇啦!但唔係呢個論壇發佈我哋就冇晒消息㗎啦喎
MrsChow 發表於 2018-07-17 14:51:36 原文

咁又係...而家又估估下...又派得果幾日..又5公佈日子,...好秘密

好野就5公佈..靜靜雞.....安泰就成個幾月前公佈= =

楊總開左滿東貼,應滿東有人派左,唔知會唔會影響海盈預派?

因為之前都係第一日辦事處倒數7-8日派信,
近排連翠就 6日...所以7月30 號都有機會係第一日派....
佢寫2-...
CC030 發表於 2018-07-17 14:21:02 原文

你意思係有機會30/7房署出信,6/8海盈開派簽約第一日?咁出信有2-3個禮拜,即係14/8-21/8結束出信?
G1261,市4,蘇屋,感恩。

楊總開左滿東貼,應滿東有人派左,唔知會唔會影響海盈預派?
wilsonwong999 發表於 2018-07-17 14:54:53 原文

可能會多左人爭海盈..而影響預派時間...

可能真係要21/7看看有無市4 S3先知了,如有應該就係 27/7派信....如果無....姐係有可能改時間....

應該全面封鎖左消息

你意思係有機會30/7房署出信,6/8海盈開派簽約第一日?咁出信有2-3個禮拜,即係14/8-21/8結束出信?
Cheungmay2018 發表於 2018-07-17 14:55:58 原文

係.有機會30/7房署出信(但正常如果真係6號第一日)就會係26-27果個星期出信.....但我5知邊日...
如30號出信...應該最多去到13/8最後了

可能會多左人爭海盈..而影響預派時間...
可能真係要21/7看看有無市4 S3先知了,如有應該就係 27/7派信.......
CC030 發表於 2018-07-17 14:58:34 原文

可能消息一出太多人想要,太多人去問.
岩岩有個好似議員出PO,PO相.....之前冇聲氣..而家走哂出黎
終於安居海盈,祝各位早日上樓安居樂業!感恩~

可能消息一出太多人想要,太多人去問.
岩岩有個好似議員出PO,PO相.....之前冇聲氣..而家走哂出黎
bb_love_dd1314 發表於 2018-07-17 15:02:13 原文

@@係wow...難道真係下個星期???

@@係wow...難道真係下個星期???
CC030 發表於 2018-07-17 15:05:10 原文

真係心急死人 又擔心死人
終於安居海盈,祝各位早日上樓安居樂業!感恩~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖