香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 港澳新聞 » 防暴警「施暴」推跌途人
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #20 cycream

問緊你呀?邊個話法制由警察維持?唔係「主」持。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  cycream

問緊你呀?邊個話法制由警察維持?唔係「主」持。
andycym 發表於 2019-07-30 12:16:06 原文
既然都視香港警察爲無物,有乜嘢需要問我地?你地已經代表香港人代表香港,蒙面人主持蜘蛛俠主持維持你地話事,自由民主法制全你地義士的玩物,我地其他香港人祇需被代表沈默就得啦,好怕做左機場阿伯 本留言最後由 cycream 於 2019-07-30 12:35:26 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔好車天篤地,答返你引申出嚟嘅問題啦。

唔好車天篤地,答返你引申出嚟嘅問題啦。
andycym 發表於 2019-07-30 14:06:13 原文
已回答左,同意你不一定香港警察維持法制,蒙面超人及蜘蛛俠同樣可以,香港大亂時誰要民主法制?暴徒及黑社會才是法制

泛民大狀應該教下信徒何爲法制,不是成日自已公民抗命又叫人守法制,警察都被視無物,號稱二百萬人支持就可以為所欲為代表香港人,我的其他五百萬人不表支持也被代表左。

事實上暴徒跟黑社會已元朗較量過,警察無維持法制比失敗一方鬧到爆。

回應 #25 cycream

又用啲廢邏輯混淆事實,撐建制果日得幾萬人,即是六百幾萬人「反送中」啦。你幾時落嚟香港?見過廿年前嘅香港警察未?

回應  cycream

又用啲廢邏輯混淆事實,撐建制果日得幾萬人,即是六百幾萬人「反送中」啦。你幾時落嚟香港...
andycym 發表於 2019-07-30 15:39:12 原文
同意同意,既然你地咁中意代表人地咪比你地代表個飽,代表埋中華人民共和國果十幾億非共產黨員,佢地都向往民主自由。

回應 #28 cycream

我代表不了你,更不想代表你。

回應  macnew

同cycream講香港法治精神等於對牛彈琴。
andycym 發表於 2019-07-30 09:51:31 原文
所以自已搞不清法制就不要識少少做代表。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖