香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 特快計劃 » 冇剩樓可擇了會擇兇宅嗎?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

自己决定
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我係地盤佬,有唔少新豪宅起樓個陣都死過人,間屋咪又老連咁貴!
發展商又唔講,邊有人知死過人!係咪。。
1323市4
分享 分享 讚好人數:5查看名單

无野恶得过D死穷鬼(我就係期中一个)。正如前面的前辈讲,如果怕后悔就唔好拣,留番D QUOTA比后面有急需的人。 请高抬贵手。 本留言最後由 JPS123 於 2019-10-02 11:50:06 編輯
11-2021 派皇后山
11-2021 網上查轉S4
08-2021審查
07-2021 转S1
蓝卡 G1375XXX  新界2人  等審查
分享 分享 讚好人數:1查看名單

新5 G1297

我係地盤佬,有唔少新豪宅起樓個陣都死過人,間屋咪又老連咁貴!
發展商又唔講,邊有人知死過人!係咪。。
Ronan 發表於 2019-10-02 11:05:36 原文
系死系地盤還系死系間屋?分別好大

真係好睇個人心理, 如果真係要揀就要家人一致通過, 始終長住, 第日因為這個問題有爭執就好無謂啦~
Peggy6758 發表於 2019-10-02 10:10:59 原文
依家就係咁㗎,我話要,佢話唔要!其實好過租人樓用曬啲錢
4擴G1325。心願達成!沙田區 火!炭!駿!洋!

非長者新界1人 U0442xxxx  2018/3月申請

系死系地盤還系死系間屋?分別好大
魚仔曲其 發表於 2019-10-02 12:30:58 原文
有唔少電死係間屋,好多露台跌落平台/石屎斗責死人但唔見有傳出鬼古,鬼我信有亦都撞過,除非佢主動比你知同睇到,否則同空氣無分別
1323市4
分享 分享 讚好人數:2查看名單

有唔少電死係間屋,好多露台跌落平台/石屎斗責死人但唔見有傳出鬼古,鬼我信有亦都撞過,除非佢主動比你知...
Ronan 發表於 2019-10-02 13:21:28 原文
未話有無鬼先。但好多野 唔知好過知。大部分人個心系唔夠靜既。知道後會影響心理。。

同樣面對更既問題
三人一兔1099 發表於 2019-10-02 00:56:21 原文
停日擇唔擇到?
4擴G1325。心願達成!沙田區 火!炭!駿!洋!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖