香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 祝賀物語 » 祝大家....復活節快樂 ~~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...5
支持鍵盤翻頁

回應 19# MaggieWong

MAGGIE 唔好錯過呢個http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=29527

N/A
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  dreaming
復活節..其實..有咩..值得..快樂
LadyFaFa 發表於 2012-4-6 11:09:10

緊係快樂喇...又唔使做喇, 一年中其中一個大假期, 打工仔最開心 !
分享 分享 讚好人數:0查看名單

幾日紅假囉~
MaggieWong 發表於 2012-4-6 11:11:00

係囉..大部份人都最鍾意見到個日曆有紅色 !

其實唔關我事, 我宜家返緊工啊...不過出個 post 等自已都快樂埋一份 ! 本帖最後由 dreaming 於 2012-4-6 13:40:47 編輯

我今個復活節都好開心,皆因唔洗做量地喇~
MaggieWong 發表於 2012-4-6 10:53:58

恭喜哂wor...可以復活喇 ~~

放假大家都玩得開心D啦,

不過我呢, 因為我準備做天主教徒, 復活節對我們來說有很大的意義

昨天晚上是 ...
beautyemily 發表於 2012-4-6 11:18:27

呢個日子...對你哋嚟講非常重要BO !

好靚呀

復活兔
    相傳是來自德國。因為兔子很會繁殖,用來象徵豐富的生命力
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

多謝

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖