香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 彩福邨 » 大家開始裝修未?幾時入伙?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我個層已經有人整好地板 幾快手
Kwan220 發表於 2021-03-29 22:18:06 原文
我果層都係..唔知係咪同一層呢

我自己仲未揀到..尋日先搵咗幾間報價..而家等緊回覆..我都希望快啲動工..
2011年
1人市區U0269
15年轉3人市區
G1335-1336
1/2021首派匯心樓1樓
5/2/2021 親身拒絕
17/3/2021收信二派彩和樓中層
分享 分享 讚好人數:0查看名單

星期三開始拆野
giselle0603 發表於 2021-03-29 13:50:19 原文
你刀好快手, 31號, 係會計年結,
4月一日, 新年度, 哈
G1310,市3, 18年10月首泒SO 2接受

齋鋪地磚,窗簾,但求儘快有得住 ?
U3127xxx/一人計分制/12年9月申請/第一次派樓

係咪要申請定 broadband先 裝修?
henry168 發表於 2021-03-29 20:20:02 原文
啲sales 話要鋪咗先好啲
U3127xxx/一人計分制/12年9月申請/第一次派樓

回應  Kwan220

甘快?? 我前兩日見我隔黎隔黎再隔黎癡左紙係門口已經覺得好快。。
giselle0603 發表於 2021-03-29 22:21:19 原文
係?我申請裝修嗰度都未批
G1335 市2
首派 石硤尾邨頂樓 拒絕
二派 彩福邨彩和樓 畢業

我果層都係..唔知係咪同一層呢
我自己仲未揀到..尋日先搵咗幾間報價..而家等緊回覆..我都希望快啲...
ericaka2009 發表於 2021-03-30 08:58:49 原文
嗰家係超低層02定03室?本留言最後由 Kwan220 於 2021-03-30 14:42:03 編輯
G1335 市2
首派 石硤尾邨頂樓 拒絕
二派 彩福邨彩和樓 畢業

間2房係得,但生活空間會好細好逼。
市2
G1344
25/2/2021 S2
19/3/2021 s4
23/3收信彩和高層

我就一入門口位做一間連床尾衣柜床,近窗位做客飯廳。我想上圖但上唔到。本留言最後由 3605yan 於 2021-03-31 18:02:56 編輯
市2
G1344
25/2/2021 S2
19/3/2021 s4
23/3收信彩和高層

回應 #25 Manilaboy

?$

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖