香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界6人 » 2021年新6獲派公屋人士
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

新6最近有冇人報喜??
新7 G1449 天倫樂
2020-10月藍卡
2023 --- 6月證明變新7
              7月轉S1
            10月見主任
            12月首派(安居樂業)
分享 分享 讚好人數:0查看名單

新6最近有冇人報喜??
Cat希 發表於 2021-08-09 10:18:42 原文
有,派左天恆!3房兩廁 好羨慕
新6 G1355
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #15 karen1402

我1367係2019年中已經派天耀六人單位,乜之前派得咁慢咩?

回應 #23 陳家陸

邊有甘多大單位,我電話講明,我等多半年,你地點都要俾二個單位我冇大間屋,重要係小朋友會大個啊!住甘細點搞!

回應  陳家陸

邊有甘多大單位,我電話講明,我等多半年,你地點都要俾二個單位我冇大間屋,重要係小朋友會...
Man97169064 發表於 2021-09-16 14:25:18 原文
相信都係你有你講,房署有房署照hea;如果兇佢有用的話,就唔洗等咁耐啦
新4
11/21收信皇后山邨

回應 #25 running

不停煩他們囉 冇辦法咖,就煩囉 每二個月去煩,因要屋點都去博下,吳去試又點知得吳得!

回應 #25 running

重要係我地過佐號碼三萬幾,點都盡量吹他們

回應  running

重要係我地過佐號碼三萬幾,點都盡量吹他們
Man97169064 發表於 2021-09-16 17:23:52 原文
我有朋友132幾6人,啱啱先派樓?天水圍本留言最後由 running 於 2021-09-16 17:50:03 編輯
新4
11/21收信皇后山邨

我有朋友132幾6人,啱啱先派樓?天水圍
running 發表於 2021-09-16 17:49:52 原文
一開始排6人?定後尾先加人,都唔急得既 有啲可能前邊好前既咁啱在加6人 ,咪派返俾佢地先囉?
新6 G1355

回應  running

不停煩他們囉 冇辦法咖,就煩囉 每二個月去煩,因要屋點都去博下,吳去試又點知得吳得!
Man97169064 發表於 2021-09-16 17:22:09 原文
講真吹冇乜用? 可能前面早過你號碼轉6人大有人在!所以等下啦 我都系等?
新6 G1355

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖