香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界3人 » 心儀新界公屋票選..大家入來表達下意願啦
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...7
支持鍵盤翻頁

唔知我大埔有無機會呢
新3 G1427
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔知我大埔有無機會呢
fannyccc 發表於 2021-10-16 10:17:53 原文
我衷心希望你中大埔。
生如螻蟻當有鴻浩之志,命薄如紙應有不屈的心。

皇后山多
hlce1317 發表於 2021-10-16 09:46:16 原文
真係,我估他唔倒。粉嶺咁好住?呢兩日我都上網搵下粉嶺點生活。我都驚我中。

希望你心想事成啦,哈哈。又唔可以講話地獄架,可能係夜夜笙歌,鐘鼓齊鳴呢。
chriszhenyb 發表於 2021-10-15 13:15:16 原文
日日都會有打樁聲,, 建築聲都好難唔地獄. 不過唔緊要.我等左好耐我預左架啦
G1344(新3), 20-9/30.( S1) ,21-3/10 (收信),3/18.(見主任),3/31(S2),8/27(S4),
8/28(蝴蝶蝶翎) ,8/30 拒絕,9/4 網上轉拒絕, 9/10.S2 10/21.S4 ~ 10/26 收信 . 11/3 簽意向. 正式畢業10/26 皇頤低層
1335-1338 (房協4XX百呎-- 朋友).. 13478(新4---朋友) 皇順高層..

真係,我估他唔倒。粉嶺咁好住?呢兩日我都上網搵下粉嶺點生活。我都驚我中。
chriszhenyb 發表於 2021-10-16 14:25:33 原文
粉嶺好唔好住就唔知. 但身為粉嶺人,都想係粉嶺住返.
G1344(新3), 20-9/30.( S1) ,21-3/10 (收信),3/18.(見主任),3/31(S2),8/27(S4),
8/28(蝴蝶蝶翎) ,8/30 拒絕,9/4 網上轉拒絕, 9/10.S2 10/21.S4 ~ 10/26 收信 . 11/3 簽意向. 正式畢業10/26 皇頤低層
1335-1338 (房協4XX百呎-- 朋友).. 13478(新4---朋友) 皇順高層..

回應 #23 chriszhenyb

唔使驚,假如中咗你可以說唔要
新3  G1359
2014/10/7登記
6月7日收到合格信、12月9曰轉S4
感恩派到皇后山畢業
分享 分享 讚好人數:1查看名單

超過一半心儀皇后山。年頭6月話7月大爆發,7話8,8話9,9話10。月頭話月中,月中話月尾。由現場影相,到聽街市阿姐小道消息。真係萬眾期待,千呼萬喚,就係唔出嚟。超折磨人。

日日都會有打樁聲,, 建築聲都好難唔地獄. 不過唔緊要.我等左好耐我預左架啦
miss1314ps 發表於 2021-10-16 14:53:52 原文
你心態好哈哈。樂活

回應  chriszhenyb

唔使驚,假如中咗你可以說唔要
liuyanfen888 發表於 2021-10-16 18:38:33 原文
呢個都係辦法之一。哈哈

超過一半心儀皇后山。年頭6月話7月大爆發,7話8,8話9,9話10。月頭話月中,月中話月尾。由現場影相,到聽...
chriszhenyb 發表於 2021-10-16 21:59:08 原文
皇后耍大牌!大家萬眾期待!
新4
11/21收信皇后山邨

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖