香港公營房屋討論區
主頁 » 地區人士或組織 » 牛頭角邨張姚彬 » 牛頭角下邨簽意向書暫會延長到6月7日
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 19# 小師妹

Thanks
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  chinglam923

06室, 二人單位, 有個網友覆左220左右! 即係, 係實在面積?
t95881874 發表於 2012-5-22 13:51:55

公屋係計實用面積

回應 19# 小師妹

Thanks

叻女...呢度都日日有人問同一個問題就係幾時收鎖匙
LadyFaFa 發表於 2012-5-22 12:08:20

好多人係以為簽意向書等同攞KEY入伙

好多人係以為簽意向書等同攞KEY入伙
winwinwin 發表於 2012-5-22 14:26:08

我雖然未收過意向書,但我相信房署封信會寫得好清楚 

我雖然未收過意向書,但我相信房署封信會寫得好清楚 
LadyFaFa 發表於 2012-5-22 14:32:44

我好驚呀..我仲未收信呀!

我好驚呀..我仲未收信呀!
judy媽 發表於 2012-5-22 15:05:14

咁耐

祝大家好運

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖