香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 笑話 » 做人难,做男人更难
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...8
支持鍵盤翻頁

咩人都有
當睇清楚佢嘅為人囉
waitinglee 發表於 2012-5-24 13:12:44

多謝你~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我唔會甘對你
你為街坊做左咁多野,我只會錫到你燶   
做朋友貴乎坦誠,有分歧要多...
老貓 發表於 2012-5-24 13:44:55

我知道,多謝你, 我呻左冇事喇,我對朋友一直都係出於真心真意的,對大家都係~

本來做人就係一件難事.

回應 13# MaggieWong

甚麼人都有不好想啦!

回應  MaggieWong
     甚麼人都有不好想啦!
amythepooh 發表於 2012-5-24 16:27:24

係有人SEND EMAIL話我聽, 佢係出邊出圍唱我及CYC, 我都唔知自己做錯左咩, 我係呢度4年從冇得罪過人, 呢個世界真係咩人都有…

我不存在這個問題。
趙生 發表於 2012-5-24 13:14:36

當然啦….你係大哥有吉C, 我只係小妹咋

都話男女唔平等啦!
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

係有人SEND EMAIL話我聽,佢係出邊出圍唱我及CYC,我都唔知自己做錯左咩!,我係呢度4年從冇得罪過人,呢個世界...
MaggieWong 發表於 2012-5-24 16:58:33

妳做咁多...我地感受到..全部收哂..
如此傻人  ...妳都唔需要生氣...    
有我地支持人...錫妳... 本帖最後由 LadyYaYa 於 2012-5-26 08:53:37 編輯

多謝你, 可能你知我講咩,我以為件事了結左,但原來未,唔明佢咩心態,既然咁倦戀又何必當初去要咁盡呢...
MaggieWong 發表於 2012-5-24 13:53:19

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖