香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 不可理喩
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...12
支持鍵盤翻頁

牛下簽意向書至今以經十七日了,懷著為社區出一分力和為新街坊服務,每日都早睡早起,去到牛下見到,凖街坊...
趙生 發表於 29/5/2012 17:54

雖然佢地咁無禮貌,但我都好想請佢地食野喎.................食屎啦
分享 分享 讚好人數:0查看名單

D阿毛係咁架啦,大把呢D人

十卜你
其實你日日係到,牛下多唔多新移民

十卜你
其實你日日係到,牛下多唔多新移民
vicccc 發表於 2012-5-29 20:07:51

都好多過埠新娘,但個個都好開心。本帖最後由 趙生 於 2012-5-29 20:20:32 編輯
性格决定命運,選擇决定人生。
生命就是本錢,命運就是賭注。

唔好嫐啦~唔好為左d無謂人激氣,會傷身架
如果系我,會即時行埋一邊唔睬佢地,兼且用眼神鄙視佢地;17...
老貓 發表於 2012-5-29 19:06:35

唔通你以為自己真係一隻貓?
神 愛 世 人 、 甚 至 將 他 的 獨 生 子 賜 給 他 們 、 叫 一 切 信 他 的 、 不 至 滅 亡 、 反 得 永 生 。 (約翰福音3章16節)

回應 17# amythepooh

可惡! 大種乞兒
點解佢地咁叻玩攞著數?
希望在明天

一樣米養千樣人!!!
fungyan 發表於 2012-5-29 19:19:34

係千樣米養一樣人(唔係人)!
神 愛 世 人 、 甚 至 將 他 的 獨 生 子 賜 給 他 們 、 叫 一 切 信 他 的 、 不 至 滅 亡 、 反 得 永 生 。 (約翰福音3章16節)

回應 1# 趙生
加油站內為你加油! 努力!

香港d屋真係好細架,嚴細!!!!!返大陸住大屋low

白食白住仲要嫌

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...12
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖