香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 想問大家, 甚麼事情才令你感受到他/她的愛?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...6
支持鍵盤翻頁

你認為另一半做些甚麼事情才令你感受到他的愛?......比晒D錢我!
你想你另一半做些甚麼事情才令你感受到他的...
tiger 發表於 2012-12-19 13:43

大家講得咁認真你就唔好玩啦...
市3, G1252...2010/4藍, 2012/11見主任....WAITING
分享 分享 讚好人數:0查看名單

要睇下想要咩效果
快樂要懂得分享,才能加倍的快樂。

回應  MaggieWong

用心感受一下,其實另一半(尤其男人)為對方想過和做的時候,大部份都唔會出聲的...
wafers 發表於 2012-12-19 12:50:14

中晒…好入肉…
兩個人一齊之後,好多時會錯誤咁將所有野都當係理所當然…
其實唔好問另一半要點樣做先可以令我覺得佢愛我…
因為另一半如果係愛我既話…佢對我所有既表現都可以從中睇得出佢係愛我…
而我覺得…如果睇唔到既話,咁應該問下自己,點樣可以撥亂反正,調正返自己既愛情頻度…好好咁接收?
就好拍拖個屎咁…佢做小小野你我都會覺得好"霖"嫁啦
兩情若是久長時
又豈在豬豬肉肉
分享 分享 讚好人數:1查看名單

女人心

回應 23# carlin1973
調正返自己既愛情頻度…好好咁接收?

right! 若真係無從看到的話,我覺得係當事人本身沒有從"心'由"己"去看和去做。simple eg: 昨晨的時候,我發現因我心急做左一個決定,但後來發現原來事不如願,我立即WhatsApp我的至愛,他的回應和我一樣有點失落;但過左半小時左右,佢致電給我傾返件事過後,我發現佢原來利用小休的時間,去分散我的心情;我便立刻感謝佢的心意,佢也有點驚訝我會意識到他為我做的事和心意,我們在電話裏頭也互相笑笑。我的心內真的一甜和暖,我相信佢都係!!!

so我都覺得"理所當然"呢4個字,真係會令人看所有事情變得盲目。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 24# choicc

其實我相信有些男仕都會la,唔一定係女人

當你感到無助的時候,佢突然出現在你眼前
分享 分享 讚好人數:2查看名單

兩項都唔駛做。因為大家相處咁耐,係兩人生活當中已經可以感受大家的愛………愛是無條件附出的,不是要求對方附出的………正所謂愛是簡單的,不要想得太復雜………不然大家就會變成所謂的"港女"本帖最後由 sum_summer 於 2012-12-19 17:09:00 編輯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

當你感到無助的時候,佢突然出現在你眼前
vasto 發表於 2012-12-19 16:47:25

呢個似英雄救美故事。

呢個似英雄救美故事。
sum_summer 發表於 2012-12-19 17:12:09

唔係打果種啊!係錫果種呢

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖