香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 蒜蓉豉汁蒸帶子
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 kennyip 於 2009-3-11 17:25 發表

咁早就講定吾預大帝啦?

係呀係呀, 一定冇佢份呀, 哈哈哈
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 kennyip 於 2009-3-11 17:25 發表

咁早就講定吾預大帝啦?

佢搏大帝下旨降罪丫嘛

原帖由 盈富街坊 於 2009-3-11 17:27 發表
咁有冇我份先, 我個人起碼要食3隻

阿哥點會冇你份呀,最多私人醒多兩隻俾你lo,再唔係俾埋我果隻你又點話呀

原帖由 格古LOK 於 2009-3-11 15:46 發表
有冇我份?

有梗有喇,預多隻俾你丫

e.....點解咁多人中意食帶子既?係唔係可以諗諗......hehe

咁早就講定吾預大帝啦?

quote]原帖由 賈定珍 於 2009-3-11 17:29 發表

佢搏大帝下旨降罪丫嘛 [/quote]

原帖由 kennyip 於 2009-3-11 02:15 發表

九隻喎~ o岩o岩一人一隻

Kenny:你陷我不義喎,係你話九隻每人一隻wo,幾次食飯皇上都冇口福喇,今次又病左,咁唔係皇上冇得食,係咪你唔食先?  
珍妃: 冤枉呀!!!!!;1565; 千祈唔好叫大帝下旨降罪於我呀,係都kenny做箭吧先喇;565;

原帖由 maggie 於 11-3-2009 19:04 發表

quote]原帖由 賈定珍 於 2009-3-11 17:29 發表

佢搏大帝下旨降罪丫嘛

Kenny:你陷我不義喎,係你話九隻每人一隻wo,幾次食飯皇上都冇口福喇,今次又病左,咁唔係皇上冇得食,係咪你唔食先?  
珍妃: 冤枉呀!!!!!;1565; 千祈唔好叫大帝下旨降罪於我呀,係都kenny做箭吧先喇;565;

吾駛咁驚降罪喎~
而家大帝休養期由珍妃專政,
大家想點作反都得呀~~

HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

原帖由 kennyip 於 2009-3-11 22:26 發表

吾駛咁驚降罪喎~
大家想點作反都得呀~~   

你想趁佢病攞佢命 作反喇

原帖由 kennyip 於 11-3-2009 22:26 發表

吾駛咁驚降罪喎~
大家想點作反都得呀~~   

咁得喇, 珍妃實唔會話俾皇上聽, 大家放心....

聽講我係度喎~~~~~

我好番之後,食咩都無有怕!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖