香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 男人永遠是錯的
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

杜拉格斯~~ 你個人好差咩. 有沒有付出//
kenjiivy2013 發表於 2013-6-24 16:57:20

差唔差我就唔知,我只係知我有好主動咁結識過。唯一最成功一次在2011年,果時我在朗豪坊返工,隔離公司好多靚女,
我日日出入或去廁所都見到,有一次見到一個幾合眼緣,樣子平平。佢都有留意我,直到有一次我去廁所佢出life,我主動去撩佢,一句hi…跟住每日見到都有講野,七日後我約佢食飯,再一個月後佢話辭左工,去外國工作。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

緣未到..
2-3人單位, 現在有4人

緣未到..
kenjiivy2013 發表於 2013-6-24 17:30:57

早排洗傷口,見到護士幾好傾,咁諗住結識佢,做個朋友咁。
買左張卡送比佢,點知下次洗傷口時唔係佢,換左人。咁未臨急寫埋自己叫名,電話,叫人比左佢。
都冇預佢會回覆。今日去見到佢想講句hi,佢直行直過。果然夠專業。本帖最後由 杜拉格斯 於 2013-6-24 17:41:18 編輯

哈哈.. 你工作是什麼>>
2-3人單位, 現在有4人

哈哈.. 你工作是什麼>>
kenjiivy2013 發表於 2013-6-24 17:46:20

文職(電子公司)
分享 分享 讚好人數:1查看名單

發這個話題,只會被女人

緣來沒法躲,想躲躲不過...! 如能曾經擁有,緣盡時,也不用去在乎天長地久;放低,或許是對自己更好更理智的做法...!  
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 1# 杜拉格斯

女人有第二個, 係因為男人條件唔好,比唔到最好生活佢, 為理所當然。
男人有第二個, 無論女人條件係點,都被...
杜拉格斯 發表於 2013-6-24 14:45:31

溝女要主動啊,冇怕蝕底先得!

回應 29# 連勝

食檸檬經驗豐富

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖