香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » (韓國電影)王的男人 - 姻緣 (李仙姬)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

權相佑我一直對佢未見有特別感覺,就唔明點解會有人咁鍾意?即使睇晒「天國的階梯」,都唔明佢有咩咁吸引;...
Felice233A 發表於 2013-6-30 11:06:34

啲人鍾意睇靚仔 (我唔覺 ) 其實套劇吸引我睇都係 男女主角細過時, 個女仔做得好好同崔智友 仲有首歌 "相妳 "

崔秀鍾 1988年 開始拍電影, 1990年開始第一個獎 ( KBS演技大獎人氣獎 ), 共拍過 20部 電視劇 , 主持節目, DJ

那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......
分享 分享 讚好人數:0查看名單

啲人鍾意睇靚仔 (我唔覺 ) 其實套劇吸引我睇都係 男女主角細過時, 個女仔做得好好同崔智友 仲有首歌...
dreaming 發表於 2013-6-30 11:39:18

我都唔覺權相佑靚仔

Youtube搵唔到崔秀鐘同佢部初戀

我都唔覺權相佑靚仔

喺Youtube搵唔到崔秀鐘同佢部初戀
Felice233A 發表於 2013-6-30 11:49:02

呢套初戀 youtube 唔多, 得一兩段 , 主要做裴勇俊, 崔智友嗰段

http://www.youtube.com/watch?v=iyQdUaKPEvo

http://www.youtube.com/watch?v=LzjU6xI9l2s

呢套初戀 youtube 唔多, 得一兩段 , 主要做裴勇俊, 崔智友嗰段
dreaming 發表於 2013-6-30 12:06:57

嗰時嘅裴勇俊好o靚,崔智友冇咁苦情,化粧濃啲,顯得對眼大啲有神啲。

嗰時嘅裴勇俊好o靚,崔智友冇咁苦情,化粧濃啲,顯得對眼大啲有神啲。
Felice233A 發表於 2013-6-30 12:46:30

靚, 佢呢套劇有多方面演出, 最靚最型係當上公司最高位置嘅時候

崔智友呢套劇戲份唔多, 仲係好嫩演技

靚, 佢呢套劇有多方面演出, 最靚最型係當上公司最高位置嘅時候
崔智友呢套劇戲份唔多, 仲係好嫩...
dreaming 發表於 2013-6-30 12:58:48

佢呢套劇係咪開始受人注目?佢戴咗眼鏡特別好睇,不愧係「眼鏡王子」。

佢呢套劇係咪開始受人注目?佢戴咗眼鏡特別好睇,不愧係「眼鏡王子」。
Felice233A 發表於 2013-6-30 13:12:58

唔知係咪, 但佢仲有好多套劇. 而係有"冬季戀歌"先有人提及呢套

李準基呢類型我唔啱, 就如權相佑我都係麻麻

裴勇俊係神話, 無人能及, 佢嘅一言, 一笑, 眼神, 淚...
dreaming 發表於 2013-6-30 10:57:25

我比較欣賞宋承憲

我比較欣賞宋承憲
羅曼蒂克 發表於 2013-6-30 23:53:36

因為你睇佢套  " 藍色生死戀 " 先囉

我係舊年先睇佢咋

Felice233A 發表於 2013-6-30 13:12:58

佢憑 " 初戀 " 在 1996,1997 穫最受歡迎演員獎 , 相信已備受注目

而佢第一套電視劇 1994年 " 愛的問候 " (比 "初戀" 還要早) 已是男主角, 是青春偶像劇, 以學生提材為主, 當時已經有戴眼鏡, 好靚仔, 呢套劇都好睇, 女主角有幾位但一般 , 主要都係睇裴勇俊

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖